D3400 – noul DSLR lansat de Nikon

Nikon a anunțat un nou DSLR, modelul D3400!
Nikon D3400 simplifică spectaculos fotografierea şi partajarea imaginilor de calitate DSLR. Aplicaţia SnapBridge de la Nikon menţine aparatul foto conectat la dispozitivul dumneavoastră inteligent prin Bluetooth®², astfel încât să puteţi sincroniza fotografiile pe măsură ce le realizaţi. Luaţi telefonul şi fotografiile vor fi acolo, pregătite pentru partajare: fără complicaţii, fără să aşteptaţi.
Şi acestea nu sunt orice fel de fotografii. Senzorul mare în format DX, de 24,2 MP, oferă rezultate remarcabile în lumină scăzută şi lucrează împreună cu obiectivul NIKKOR pentru a obţine o un efect artistic de estompare a fundalului. Modul ghid vă ajută să vă dezvoltaţi abilităţile fotografice, în timp ce acumulatorul de mare capacitate vă asigură că D3400 este pregătit întotdeauna să vă întreţină pofta de a fotografia şi partaja.

Impresionaţi-vă prietenii: calitatea imaginii unui DSLR

Ţinând în mână aparatul foto D3400, este simplu să creaţi întotdeauna imagini de înaltă calitate, care vor face impresie. Depăşiţi nivelul instantaneelor şi bucuraţi-vă din plin de libertatea de a obţine imagini impresionante în lumină scăzută sau de a crea portrete cu un efect de estompare delicată a fundalului. Indiferent dacă înregistraţi fotografii sau filme, senzorul mare în format DX, de 24,2 megapixeli, lucrează împreună cu puternicul procesor de imagine EXPEED 4 de la Nikon şi cu obiectivul NIKKOR pentru a asigura obţinerea unor rezultate cu detalii bogate. Intervalul larg de sensibilităţi la lumină, de la ISO 100 până la 25600, vă permite să înregistraţi imagini clare, chiar şi în lumina extrem de slabă din timpul unui spectacol, ori în timpul unei plimbări romantice de seară. Combinaţi toate acestea cu conectivitatea neîntreruptă a aparatului foto şi veţi avea libertatea de a înregistra imagini pe care le veţi partaja cu mândrie. Instantaneu.

Înregistraţi imagini mai bune oriunde: micul DSLR care fotografiază nonstop

Suficient de mic pentru a-l lua oriunde mergeţi, uşorul D3400 este un aparat foto superb, cu care se pot crea fotografii şi filme de înaltă definiţie, de neuitat. Puteţi să fotografiaţi mai mult timp şi să înregistraţi până la 1200 de cadre cu o singură încărcare, graţie designului cu consum redus de energie şi acumulatorului de mare capacitate al aparatului foto. Monitorul LCD mare, de 7,5 cm (3 inci), de înaltă rezoluţie, vă permite să compuneţi sau să examinaţi cadrele şi să aplicaţi efecte speciale cu o claritate perfectă. Oriunde vă aflaţi, Modul ghid de fotografiere al aparatului foto vă oferă asistenţă pas cu pas, de care puteţi beneficia când aveţi nevoie. Dacă sunteţi începător în fotografierea cu un DSLR sau doriţi să învăţaţi mai mult, Modul ghid este asistentul ideal: este ca şi cum aţi avea alături un expert care vă arată exact cum să reglaţi setările aparatului foto pentru a înregistra fotografii şi filme deosebite.

Fiţi creativi: efecte speciale şi opţiuni Picture Control în aparatul foto

D3400 este echipat cum se cuvine pentru a vă ajuta să fiţi creativ. Zece efecte diferite din aparatul foto facilitează înregistrarea imaginilor cu o tuşă artistică. Pur şi simplu alegeţi efectul pe care doriţi să îl aplicaţi înainte de a fotografia. Meniul de retuşare din aparatul foto vă oferă libertatea de a adăuga rapid efecte interesante, după ce fotografiaţi. Iar pentru funcţii mai avansate, puteţi să utilizaţi opţiunile Picture Control din aparatul foto, pentru a regla fin setări precum contrastul şi saturaţia, pentru imagini care vor arăta exact aşa cum vi le imaginaţi. De asemenea, puteţi să decupaţi fotografiile pe loc, prin simpla apăsare a butonului „i” în timpul redării cu zoom. Iar conectivitatea asigurată de aplicaţia SnapBridge a aparatului foto vă permite să profitaţi de telefonul inteligent sau de tabletă pentru a continua procesul creativ. Graţie sincronizării nemijlocite a fotografiilor, este mai simplu decât oricând să vă examinaţi creaţiile pe dispozitivul inteligent sau să editaţi imaginile într-un mod mai avansat, cu aplicaţia preferată.

Partajaţi instantaneu cu SnapBridge: conexiunea constantă cu dispozitivul inteligent

Menţinând o conexiune automată constantă între aparatul foto şi dispozitivul inteligent, SnapBridge vă oferă posibilitatea de a vă controla simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi imaginile cu cele din smartphone sau tabletă în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc. Nu trebuie să vă îngrijoraţi în legătură cu durata de funcţionare a acumulatorului. Cât timp aplicaţia SnapBridge nu sincronizează în mod activ imaginile, utilizează Bluetooth® low energy (BLE), cu un consum de energie neglijabil.
Mai mult decât o tehnologie inteligentă, SnapBridge face ca dispozitivul dumneavoastră inteligent şi aparatul foto Nikon să devină inseparabile.
[products ids=125029566,125029567]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.