Te invitam la expozitia „Povestea #Bucuriei”

In primul articol despre programul „Prima casa pentru catei”, te anuntam ca pe final de campanie, avem o surpriza pentru tine. Un eveniment pe care nu vrei sa-l ratezi: expozitia „Povestea #Bucuriei”! 

O vernisam la F64 pe 24 august, incepand cu ora 19.

Cum care Bucurie? The one and only… Cea mai cunoscuta catelusa buldog francez, cea care a cucerit online-ul cu fotografiile ei si a carei poveste o vom afla pe simeze, intr-o prezentare inedita realizata alaturi de Silviu  Racheriu, stapanul ei.
#Bucurie a fost tare incantata de ideea programului „Prima casa pentru catei”, asa ca s-a hotarat sa sustina cauza, devenind astfel ambasadorul campaniei noastre. Si nu singura, ci alaturi de #Minune, fiica ei.
In continuare, ti-am pregatit un interviu cu tatal lor, Silviu Racheriu, in care aflam cate ceva despre cum a inceput povestea, cum a crescut, despre ce schimbari poate aduce un catel in viata ta sau cum poate avea el „toane de diva”. Ca sa nu mai vorbim de cum e sa-i organizezi o nunta sau alte detalii spumoase 🙂 Sa le aflam impreuna, alaturi de Silviu:
#1  Cu siguranta foarte multa lume a auzit deja de #Bucurie. Sa vorbim insa si despre omul din culise. Cine este Silviu Racheriu?
Ma consider un #martorecunoscator… Ca fotograf, singurul senzor pe care il avem este sufletul si cum ne traduce el tot ce vedem…
Imi place enorm sa merg cu bicicleta pe strazile orasului si sa imi imaginez ca le vad pentru prima sau ultima data, ori sa fiu un turist fericit care poate sa se bucure de lumina.
#2 Cum a pornit istorioara #Bucuriei? Si cum ti-o imaginezi pe mai departe?
Povestea Bucuriei a fost ceva neplanuit … sau fix viata care se intampla… Cand am vazut-o prima data habar nu aveam ca sufletul ala mic are de gand sa imi schimbe programul, viata, felul de a percepe si sa imi dezvolte ceea ce eu credeam ca simt si stiu … iubirea neconditionata.
Nu ma gandeam ca o ii organizez o nunta sau ca o sa imi fie dor de cineva care latra si dupa care trebuie sa strang pe strada.
Am invatat ca nu e bine sa faci planuri. E bine doar sa stii unde ti-ai dori sa ajungi.


 
#3 Bucurie este vedeta online, pe retelele de socializare. Cum s-a dezvoltat povestea asta?
Prietenii mei stiau de Bucurie din postarile mele, dar m-a socat ca a facut 1000 de like-uri in prima seara cand am facut pagina ei personala:) Minune nu are voie inca la pagina ei, ca nu este adult  :)))
Povestea Bucuriei s-a dezvoltat natural…si cu multa afectiune…
Bucurie este foarte ironica si are foarte multa personalitate, asa ca am incercat sa evidentiez acest lucru in postarile ei sau sa vorbesc prin fotografie fix despre starile ei de diva.
foto caini
#4 Fotografiile cu Bucurie si Minune sunt majoritatea tot una si una. Care e secretul? Ne poti indica cateva tips&tricks de baza pentru imagini reusite?
Majoritatea cadrelor mele din online sunt facute cu telefonul… Important e cand faci cadrele sa iti dai seama ca timpul lor este limitat, ca si al nostru de altfel, si ca nu exista jumatati de masura. Iar daca iti pasa, chiar poti sa aduci lumina pe care o doresti in acea poveste.

 
#5 Sa povestim putin si despre campania noastra. Ce sustine Bucurie ca ambasador al cainilor care aplica la programul de “Prima casa” ?🙂
In primul rand vreau sa va marturisesc ca prima mea casa … este casa in care a crescut Bucurie. Pana atunci am locuit doar … Ea mi-a schimbat felul in care interactionez cu sufletele din jurul meu si faptul ca fiecare clipa petrecuta in prezent e speciala. Un caine in casa este de fapt un suflet plin de afectiune in care se reflecta sufletul tau… Este o oaza de pace care te primeste pe usa sarind in sus de #BUCURIE.
Ori asta spera #Bucurie a mea sa se intample si in viata celor care vor adopa un catel, fie si la distanta, desi experienta nu se poate compara.
prima casa
Le-as da copiilor de clasa I un pui de caine salvat, iar examenul lor sa reprezinte toate clipele incredibile pe care le-au trait alaturi de sufletul primit.
Pentru mine Bucurie si Minune au insemnat libertate… Sa imi las zilele in asa fel incat cea mai mare bogatie sa reprezinte timpul petrecut cu ele in parc.
#6  Un indemn sau sfat de final?
Sa ne bucuram de timp pentru ca este o #minune cum il simtim ca trece pe fata celor pe care ii iubim.
#7  Si nu in ultimul rand, ce vor putea vedea cei care viziteaza „Povestea #Bucuriei”?
Ca totul este o reflexie din sufletul nostru… Si trebuie sa ne vedem in oglinzi frumoase si pline de bine. Ahh, da… Si povestea #Bucuriei 🙂
Te asteptam asadar la sala expozitionala F64 alaturi de #Bucurie si #Minune, miercuri, 24 august, incepand cu ora 19. Expozitia va ramane pe simeze pana pe data de 4 septembrie 2016.
#LaF64FotografiaFaceBine

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.