Săptămâna trecută, Sony a lansat în România camera video profesională PXW-Z150. Evenimentul de lansare s-a desfășurat în sala expozițională F64, iar videograful Nicu Straton a testat și prezentat cel mai nou echipament Sony la care vor avea acces toți pasionații și profesioniștii din România.

Noul model de cameră video s-a anunțat a fi unealta ideală pentru cei care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode.

O alegere optimă pentru folosire în lumea evenimentelor, a filmărilor corporate, a reportajelor sau a documentarelor cu buget redus.

Este ușor de manevrat, echilibrată din punct de vedere ergonomic și conferă un control deplin al focalizării, diafragmei și zoom-ului prin cele trei inele independente ale obiectivului.

„Sony PXW-Z150 este o cameră video complexă, dar, în egală măsură, intuitivă. Calitatea și multitudinea caracteristicilor ei, cum ar fi rezoluția 4K, filmarea în slow-motion cu 120 de cadre pe secundă, senzorul de 1 inci, interval dinamic sporit și codecul XAVC 4:2:2 10 bit (la rezoluție full HD) o fac să-și atingă scopul pentru care a fost proiectată și o transformă în unealta potrivită pentru majoritatea videografilor de eveniment și nu numai. Totodată, funcționalități precum filtrele ND încorporate, modul pentru înregistrare pe două carduri simultan și capacitatea de a detecta fețe și de a autofocaliza pe ele automat fac din acest echipament unul de dorit, care îți ușurează foarte mult munca de zi cu zi în producția video.“, a declarat Nicu Straton.

Urmărește întreg evenimentul aici:


Produse

Sony PXW-Z150

Sony PXW-Z150

in stoc
159990lei

Performante uluitoare Sony PXW-Z150 este o camera video profesionala ce dispune de un senzor de imagine de tip CMOS de un 1". Noutatea acestei camere este acest senzor ce poate genera viteze de doua ....

Vezi detalii