British Ball văzut prin Canon 7D mk II și Tamron 24-70mm f/2.8

Ediția de anul acesta a balului ținut în cinstea aniversării alteței sale, Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii, ce a avut loc la Hotel Caro, in București, a fost poate cel mai chic și stilat eveniment al sezonului.
Aflat la a 5-a editie in Bucuresti, balul a adunat laolalta simpatizanti ai casei regale, copii si bunici deopotriva, celebrități și artiști. Tema evenimentului, aleasă cu atenție de catre organizatorii săi, International House of Bucharesti și English Kids Academy, a avut in prim plan perioada Victoriana, astfel că toți participanții au purtat costume de epocă atent alese.
Asadar, intr-o atmosferaă superbă de luna iunie, prin curtea Hotelului Caro defilau nestingheriti printisori si printese, domnite si domni sarmanti cu monoclu si joben.
Reamintind parca de bancheturile de alta data, sponsorii evenimentului au asigurat standuri cu bucate alese, cafea si racoritoare pentru cei mari si multe dulciuri pentru cei mici.
Am fotografiat acest minunat eveniment echipat cu un Canon 7D MkII și un Tamron 24-70mm f/2.8 VC . Combinația între o lentilă rapidă și probabil unul din cele mai bune sisteme de AF concepute vreodată a dat rezultate, dupa cum ma asteptam.
Sistemul de AF de pe Canon mi-a permis ca foarte rapid să schimb intre zone si puncte de focus, asigurandu-ma ca nu pierd nici un moment. Ce-i drept, am fost uneori limitat de unghiul de cuprindere al senzorului crop, ce mi-a transformat Tamron-ul intr-un 36mm defapt, dorindu-mi de multe ori sa captez mai mult din scena.Câțiva pași înapoi și problema a fost rezolvată.


Acelasi senzor crop m-a și surprins plăcut atunci când a fost vorba de performanță in lumină scazută, reușind să obțin rezultate decente la ISO 1600.
Tamron-ul s-a comportant  si el excelent, fiind de fiecare dată sharp și precis.
Am fost plăcut impresionat de atmosferă si de profesionalismul organizatorilor, așa că voi reveni cu siguranță si la urmatoarea ediție.
[products ids=125014768,1046813,1046811]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Cam scurt rezumatul, obictivul Tamron rapid si precis si ceva sharp, asta stim si noi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.