Noutati de la Panasonic Business Roadshow 2016

In perioada 15-16 iunie, echipa F64 a fost prezenta la cel mai mare eveniment de lansare si prezentare al echipamentelor noi din domeniul video profesional sustinut de Panasonic.
Evenimentul Roadshow 2016 a prezentat modul in care gama completa de solutii vizuale si tehnologia ProAV va ajuta orice business din domeniu sa evolueze. Astfel participantii au putut vedea cele mai recente inovatii pentru inchiriere si punere in scena, muzee, invatamant superior si sectoare de retail, inclusiv.
Panasonic Roadshow 5

Gama moderna de proiectoare laser, caracterizata prin functionare continua, de 20.000 de ore fara intretinere si care acopera toata gama de luminozitate, de la 3.000 la 30.000 de lumeni.

Noile proiectoare din gama de 5.000 de lumeni, care acopera o proiectie laser de durata, tehnologie LCD ideala pentru instalare fara costuri de mententanta, proiectoare LCD flexibile cu obiectiv interschimbabile si solutii portabile.

O gama larga de proiectoare si monitoare profesionale compatibile HD Base T.

Noile monitoare OpenPort Platform AF1 – o gama de ecrane LCD full HD, care dispun de o platforma open source, certificata Google, cea mai adaptabila solutie de afisaj digital din industrie. Acest sistem bazat pe Android si HTML 5, pe o solutie Chip (SoC), permite instalarea software-ului de la producatori specializati, fara a fi nevoie de dezvoltare specifica.

Tehnologia Light ID, care permite distribuirea simpla a continutului pentru informatii, divertisment, indrumare si publicitate, folosind tehnologia de afisare LED.

Tehnologie de difuzare si ProAV, care include camere integrate HD si 4K cu pantilt pe orizontala/verticala, cu o calitate a imaginii video uluitoare, la o calitate perfecta pentru difuzare, functionare fara intreruperi la folosirea functiei de pantilt pe orizontala/verticala, zoom si configurare simpla a sistemului, pentru productia de videoclipuri HD si 4K, de calitate superioara. De asemenea, s-au facut demonstratii cu aplicatiile de control asistat si aplicatiile la distanta, cu urmarire automata.

O gama larga de monitoare, inclusiv modele 4K, pentru interior, videowall, pentru exterior, multi-touch si de retea, precum si modele standard de la 32″ la 84”.

Panasonic Roadshow 9

Sistem de Videoconferinta (HDVC), ce poate livra fisiere video si audio de cea mai inalta calitate si este disponibil cu serviciu complet, prin abonament lunar pentru hardware, asistenta tehnica si asistenta de retea.

Panasonic a lansat in Romania și doua camere mobile rezistente la vandalism, destinate vehiculelor, concepute pentru monitorizarea calatoriilor publice. Camerele Full HD WV-SBV131M şi HD WV-SBV111M au un unghi de vizualizare ajustabil care permite monitorizarea unei zone de 11 m de-a lungul partii laterale a unui autobuz, eliminand punctul mort. Alternativ, camera va monitoriza o zona de 20 m în spatele vehiculului pentru a oferi imagini care pot constitui dovezi concrete în cazul unui accident.

F64 este mereu prezent la astfel de evenimente de prestigiu din domeniu si este pregatit sa va vina in intampinare cu solutii pentru afacerea dumneavoastra!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.