Te asteptam la cursul acreditat de editare foto!

Postat de: Ana Marasescu Ana Marasescu

Anul acesta aniversam 1 an de la desfasurarea primei grupe a Cursului Acreditat de Editare Foto iar pe aceasta cale iti multumim pentru increderea acordata.

UPDATE: Pana pe 30 aprilie, oricine doreste sa se inscrie la Cursul Acreditat de Editare Foto organizat de F64, beneficiaza de o oferta speciala: Modul 1 & 2 la pretul de 1000 lei.

Pe parcursul acestui an, cursul a insumat 8 serii, cu un total de 127 de cursanti care au finalizat, dar si 127 de diplome acreditate acordate.

O noua grupa se afla deja in pregatire. Daca vrei sa fii alaturi de noi, te invitam sa participi la urmatorul curs care incepe in luna mai.

Cursul de editare foto este sustinut de Radu Tudoroiu  si este format din 2 module, in care poti dezlega tainele editarii in Photoshop, avand un total de 9 sedinte desfasurate pe parcursul a 40 de ore.

Scopul acestuia este de a instrui cursantii pentru a edita cu succes fotografiile in Photoshop.

Daca dupa prima sedinta realizezi ca acest curs nu iti satisface nevoile dorite, noi iti garantam restituirea integrala a banilor.

Sesiunile de curs sunt presarate si cu o vizita la studioul lui Radu in cadrul sedintei 3, fiind o zi dedicata unei sedinte foto, dar si cu activitati de printing, unde cursantii vor avea ocazia sa printeze o fotografie A4 pe o imprimanta profesionala.