Expoziție Tiberiu Arsene la F64: Moments of Beauty

Pe 14 aprilie 2016, de la ora 19:00, F64 și Tiberiu Arsene vă invită la vernisajul expoziției “Moments of Beauty”. Toate fotografiile vor putea fi admirate în sala expozițională timp de o lună.
Tiberiu Arsene este un tânăr artist, specialist în fotografia de beauty. Ne încântă cu lucrările sale, numărându-se printre cei mai apreciați fotografi din noua generație, din România. Lucrează cu nenumărate vedete și reviste de renume, pentru care creează imagini spectaculoase, surprinzând frumusețea într-un stil unic, care îți taie respirația.
portret
Tiberiu vă promite o experiență interesantă, dezvăluirea câtorva secrete din spatele scenelor, detalii despre schema de lumini folosită la imaginile prezentate în acest articol și un scurt Q&A. Iar toate informațiile despre eveniment le veți găsi pe pagina dedicată din pagina evenimentului de pe Facebook, dacă veți da Going!
Până atunci vă invităm să îl cunoașteți mai bine printr-un interviu acordat, în exclusivitate, echipei F64:

#1 Știm că ai început să faci fotografii acum mult timp. Care este povestea carierei tale?
Totul a început acum 9 ani pe vremea când lucram la o agenție de turism. Pe lângă job-ul acela, ii ajutam pe cei de la agenție și cu partea de grafică deoarce pe vremea aceea cochetam foarte mult cu photoshop-ul având și un site de tutoriale. Grafica pe care o făceam, o printam la un magazin de specialitate din zona. Într-o zi când eram la acel magazin, un tip de acolo m-a rugat să îi arăt un tip de retușare în Photoshop. În timp ce lucrăm, un client de-al lor era atent la ce făceam. După ce am terminat, acesta m-a întrebat dacă nu vreau să lucrez ca grafician la studioul lui foto, iar răspunsul meu a fost afirmativ cu semnul “!”. Pe lângă partea de grafică pe care o făceam acolo, fiind un studio foto, am avut ocazia să mă joc cu ceva lumini și aparate, pozând, bineînțeles, prietene :))
Practic, acesta a fost începutul meu în fotografie. Mai târziu am ajuns să mă ocup și de partea de foto a acelui studio, pe lângă cea de grafica.
Ca studii în domeniu, pe lângă facultatea de imagine și workshopuri de prin străinătate, am fost foarte autodidact.
17
#2 Dacă ar fi să îți faci o descriere în 5 cuvinte, care ar fi acelea?
  • Serios, pentru că fără seriozitate nu cred că aș fi reușit;
  • Dedicat, pentru că merită;
  • Flexibil, pentru că trebuie a trebuit să înțeleg și să închid ochii la multe;
  • Pasionat, pentru că fără pasiune nu cred că sunt sorți mari de izbândă;
  • Critic, pentru că asta consider că mă ajută să evoluez;
Lista poate continua …
#3 Care sunt subiectele tale preferate pentru fotografie și de ce?
Îmi place să pozez foarte mult oameni, în special femei, de aceea fac fotografie beauty. Îmi plac naturalețea, mișcările, părul și expresivitatea lor. În continuare, după atâția ani, sunt foarte entuziasmat când urmează să fac o ședinta foto…cu alte cuvinte, sunt entuziasmat zilnic :))
16
#4 Ce sfaturi ai pentru un începător în ale fotografiei?
Dacă există pasiune, sa-i dea bătaie … dacă nu există pasiune și se face doar pt bani, chestia asta nu o încurajez. Am văzut foarte mulți în jurul meu făcând asta, iar nivelul lor de plafonare a venit extrem de repede. Nu au reușit să facă performanță în acest domeniu.
Și alt sfat ar fi: să se ducă să fotografieze, să testeze, să exerseze, să experiementeze chiar acum! Să nu fie descurajat de numărul mare de fotografi de pe piață. Există loc pentru oricine.
#5 Expoziția de la F64 este un eveniment special pentru tine. De ce anume?
Pentru că am șansa să arăt și mai multor oameni lucrările mele într-o formă mai rar întâlnită în zilele nostre și anume, pe print. În online, lumea zapează prin poze, dar pe print, lumea studiază și e atentă, mai ales că vin special pentru asta.
10
#6 Cum ai facut selecția fotografiilor pe care ni le vei prezenta în cadrul expoziției?
 
A fost destul de greu să aleg și să renunț la unele fotografii. Am ales fotografiile care îmi reprezintă foarte bine stilul și tehnica de iluminare, niște detalii foarte importante în fotografia de beauty.
Vă așteptăm la magazinul F64 pentru o expoziție plină de farmec și mister 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.