Sony extinde gama de obiective cu un 70-300mm și un 50mm

Noile obiective FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS Telephoto Zoom și 50mm F1.8 Prime extind capabilitățile seriei de aparate foto Sony Alpha

Sony a lansat astăzi două noi obiective pentru camerele cu montură de tip E: FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS telephoto zoom și un obiectiv fix de 50mm, cu F1.8.  
Noul obiectiv FE 70-300mm F4.5-F5.6 G OSS zoom este primul obiectiv Sony Alpha cu montură de tip E care atinge distanță focală de 300mm, oferind rezoluție înaltă și performanță optică excelentă pe întreaga plajă focală. Obiectivul 50mm F1.8 prime este compact, ușor și are un preț accesibil, ideal pentru utilizatorii care își doresc un obiectiv prime luminos.

Obiectivul FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS Telephoto Zoom

obiective
Obiectivul Sony cu cea mai mare plajă focală și montură de tip E FE 70-300mm F4.5 – 5.6 G OSS telephoto zoom dispune de un design optic de ultimă generație, cu patru elemente asferice de sticlă,  două elemente de sticlă ED (Extra-low Dispersion) și strat protector Sony Nano AR, care reduce aberația sferică, distorsiunile și aberațiile cromatice.
De asemenea, noul obiectiv telephoto zoom oferă performanțe de top la distanțe focale mici, cu distanță de focalizare minimă sub de 0.9m și factor de magnificare de 0.31x, fiind ideal pentru fotografia tele-macro. Această performanță ridicată la distanțe mici se datorează și clarității excelente de pe toată suprafața obiectivului.
Obiectivul versatil cu zoom dispune de stabilizare optică SteadyShot, care reduce efectul de tremur al aparatului foto, oferind imagini mai clare la fotografiile realizate din mână. În plus, noul model  este dotat cu un dispozitiv de acționare liniar, care permite focalizarea automată rapid, fluent și fără zgomot. De asemenea, obiectivul este rezistent la praf și umezeală, pentru o funcționare optimă în condiții nefavorabile.
Noul obiectiv Sony telephoto zoom FE 70-300mm F4.5 – 5.6 OSS va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie, la un preț de aproximativ 1.450 de euro.

Obiectivul prime FE 50mm F1.8

obiectiv prime 50mm f 1.8
Datorită greutății mici de doar 192g, noul obiectiv fix Sony FE de 50mm F1.8  oferă o combinație optimă între performanță, dimensiune și preț, fiind recomandat fotografilor amatori și videografilor care doresc să un obiectiv cu diafragmă mare la un preț convenabil.
Obiectivul dispune de un design optic nou, care include un element asferic care reduce formele de aberație, rezultând imagini clare. În plus, acesta dispune de o deschidere circulară de maxim F1.8, care produce un efect plăcut de bokeh și îi permite subiectului să iasă în evidență pe un fundal blurat. Pentru o rezistență sporită, noul obiectiv prime este construit cu montură din metal solid.
Obiectivul Sony FE 50mm F1.8 va fi de asemenea disponibil în Europa în luna aprilie, la un preț de aproximativ 300 de euro.
[products ids=125026440,125026441]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.