Curs foto pentru copii: Experiente formatoare la Cursul Foto 10-15 ani

Stiu, ati citit titlul si deja va ganditi ca ne umflam in pene. Dar, de fapt, Cursul Foto pentru copii exact asta presupune: experiente formatoare, cadre safe care pornesc de la deschiderea ochilor si ajung la deschiderea mintii.
Mai exact, la varstele respective, conteaza toate experientele avute, iar cu cat sunt mai multe provocari de intrecut, cu atat se cladeste mai multa incredere in sine si in propriile abilitati.
Ce inseamna cursul foto?
Inseamna o atmosfera deschisa, cunoastere reciproca, respect reciproc, un cadru primitor si safe in care avem voie sa experimentam expresia personala prin imagini fotografice si in care invatam sa primim si sa oferim feedback.
Inseamna multe jocuri si exercitii fotografice, teorie si familiarizare cu aparatul foto. Include multe iesiri practice in locuri ofertante vizual, exercitii directe care sa ii invete pe copii cum sa foloseasca aparatul in diverse situatii de fotografiere. Iesim in parcurile improtante din Bucuresti, in Centrul Vechi, pe Calea Victoriei, la Mogosoaia si diverse evenimente care sa ii ajute pe copiii sa socializeze folosindu-se de aparatul foto.
Inseamna dinamism, multe umblaturi, spontaneitate, distractie si amuzament, concursuri in care copiii se intrec pentru premii haioase.
Si mai inseamna multe poze… extrem de multe poze… sute si sute de poze in care exersam toate notiunile invatate despre compozitie fotografica, expunere in modurile semi automate si manual, filtre si balans de alb, moduri de masurare a luminii si moduri de focusare, tips de abordare fotografica a diverselor subiecte, genuri fotografice s.a.m.d. Sute de poze pentru a obtine cateva fotografii adevarate, imagini fotografice care vorbesc de la sine si uluiesc de fiecare data.


Cand se desfasoara cursul?
Doar in weekend, sambata si duminica, cand copiii sunt putin mai relaxati cu scoala. 🙂 Incepem in data de 12 martie si incheiem pe 11 iunie, cu doua weekenduri libere in vacanta de Paste si cate un weekend liber intre module.
Iar pentru ca intelegem ca activitatile extra-scolare sunt si ele importante, programul nostru propus este usor flexibil, in functie de orarul tuturor celor din grupa.
Ce pret are cursul?
Pretul difera in functie de pachetul ales: un singur modul costa 550 lei, pachetul de doua module costa 520 lei / modul, iar pachetul de 3 module costa 470 lei / modul. Plata se face in rate cu un avans la inscriere si plati esalonate la inceperea fiecarui modul.
In pretul cursului intra toate materialele educationale, protocolul, logistica de luat notite, un stick de 8GB, premiile haioase… si lectiile de viata pe care copiii le invata intuitiv din experientele pozitive si energetice de la curs.
Unde il inscriu pe cel mic / cea mica?
Scriindu-ne un mail la adresa info@nationalphotographic.ro ; sunandu-ne la 0722.163.240 ; sau folosind formularul de inscriere din site.
Unde pot citi mai multe despre Curs?
Chiar aici , pe site-ul nostru, unde puteti vedea agenda cursului pentru fiecare sesiune, programul complet al tuturor modulelor, detalii despre platile in rate cat si testimonialele copiilor care au participat pana acum.

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Doresc sa fac cafou fetitei mele de 13 ani
    un curs de fotografie.
    In perioada vacantei de vara
    Dupa 22 iunie 2018
    Multumesc frumos Anticipat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.