F64 plantează 100 de copaci. Implică-te și tu!

Copacii sunt sursă de oxigen, curăță pământul și aerul, controlează poluarea fonică și reduc efectele inundațiilor. Copacii țin umbră și răcoare, sunt scut pentru vânt și absorb carbonul. Iar lista, desigur, poate continua.
Sunt N motive pentru a planta un copac, iar F64 a decis să se implice într-o astfel de activitate alături de Asociația MaiMultVerde.
Plantăm 100 de copaci și tu poți pune umărul la asta!
În cadrul campaniei dedicate Mărțișorului, din perioada 24 februarie – 8 martie 2016, ne-am dorit să facem și un cadou naturii. Cu alte cuvinte, am pornit mini-campania Plantezi și Fotografiezi :). Astfel, o parte din echipa F64 va merge să planteze, în toamna anului 2016, cei 100 de copaci și îți va arăta și ție efectele contribuției noastre, într-un reportaj foto-video pe blogul nostru.
MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, care sa poată să fie surprinse cu ajutor echipamentelor foto-video de la F64. Astfel, contribuim împreună la o natură fotogenică!
Toți fanii F64 care doresc să se implice și să planteze copaci, sunt rugați să se înscrie-te la newsletter-ul MMV prin care vor fi anunțati când vor avea loc plantările. Mai multe detalii se pot afla din pagina de Voluntariat a asociației.
Despre MaiMultVerde
Asociatia MaiMultVerde este o organizație neguvernamentală, nonprofit și de protectie a mediului, fondată în 2008, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România.
Cu siguranță ai mai auzit de ei și de activitățile de plantare care răspund nevoilor din diversele comunități locale. Alături de ei, te așteptăm să mărim numărul copacilor din România cu 100, plănuind totodată și alte activități. Implică-te și tu!

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Si cu Drujba lui Dumnezeu cum ramane??? Ce planteaza Asociatia MMV intr-un an taie ala intr-o zi

  • Pai ce trebuie facut efectiv? Nu se intelege din articol si nici din linkurile din interiorul articolului?

  • […] plantează un pom” (cât de mișto e asta?), echipa F64, susținută de Mai Mult Verde, va merge să planteze 100 de copaci şi va arăta tuturor efectele contribuţiei lor, într-un reportaj […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.