Andrei Gîndac și Nikon DF

Postat de: F64 F64

Începând cu toamna acestui an, cu sprijinul F64 (partener), Andrei Gîndac (AG), adică subsemnatul, a reuşit să ducă la capăt cu succes câteva evenimente foarte tari de pe agenda culturală anuală din 2015. Şi ce-a facut? Fotografie, da, dar nu oricum, ci cu un Nikon Df “de braţ”.

Uite-aşa a început Festivalul Naţional de Teatru, spectacole, artişti, evenimente care mai de care; NikonDf rezistă! Şi a simţit un spectacol, două, trei… unul mai frumos ca altul; Df-ul rezistă! Acum, lăsând gluma deoparte, pe lângă cel mai important lucru din acest festival, şi anume spectacolele văzute, fotografiile ce-au ieşit din aparatul ăsta cred că spun povestea din fiecare piesă mai bine decât aş putea eu să povestesc vreodată. Calitativ, cel puţin, că din punct de vedere al compoziţiei şi restul de contribuţie personală rămâne, totuşi, la aprecierea fiecăruia
Aşadar,  AG  + Nikon Df = FNT (Festivalul Național de Teatru) – bun, bun!

Nikon Df Nikon Df full frame

Trecând mai departe în această “călătorie” foto, AG a fost “recrutat” în proiectul Cenzura în Artă, făcut de Asociaţia de Studiu al Artei în Comunism, unde, atât AG, cât şi Nikon Df s-au bucurat să fie, pentru că au avut onoarea să fotografieze câţiva oameni frumoşi din lumea teatrului şi a muzicii. Pe scurt, dar de pe un senzor fullframe, vi-i prezint pe Oana Pellea, Florin Piersic Jr., Marius Manole şi Nicu Alifantis.