SINOPSIS START UP FILM FEST

Aperture.FILM, un studio de producție de film, au lansat de curând proiectul “Start Up Film Fest“. Acesta este un festival de tip concurs de scurt metraje, eveniment deschis atat profesionistilor, cat si amatorilor.
Cine poate participa?
Dacă ai peste 18 ani și ești pasionat de filme, ești candidatul perfect să participi la prima ediție Start Up Film Fest. Nu contează dacă ești profesionist sau amator, atâta timp cât știi să mânuiești o cameră video și/sau ai aptitudini de regizor. Fă-ți o echipă de min. 4 persoane și trimite-le un clip de 60 secunde cu tema „mister”.
Dacă lucrarea ta ajunge în etapa 2, tu și echipa ta veți realiza un scurt metraj care îți poate aduce premiul de 1.000 euro.
Ce așteptă de la tine?
Un clip de maxim 60 de secunde care să se încadreze în tema dată, să stârnească curiozitatea și să îi facă pe orgnizatori să-și dorească să te vadă în etapa 2 alături de echipa ta, în procesul de producție al unui scurt metraj.
Pentru că, așa cum îi spune și numele – Start Up Film Fest – organizatorii își doresc să ajute tinerii aflați la început de drum în ale cinematografiei, aceștia vor sări în ajutor echipelor ajunse în etapa 2. Le oferă suport pe durata procesului de producție, le pun la dispoziție echipamentul de care dispun (dacă este cazul și au nevoie) și le oferă un buget de maxim 200 euro/echipă pentru realizarea scurt metrajului.
Fiecare idee trebuie înscrisă separat, sub forma unui fișier video, și trimisă prin wetransfer la adresa festival@aperturestudio.ro
Echipele își vor alege un coordonator, care va fi și persoana de legătură între echipă și Organizator.
La trimiterea fiecărei lucrări, autorul/autorii trebuie să includă titlul filmului, prezentarea echipei (nume, prenume, rolul în echipă) și datele de contact ale coordonatorului echipei: nume, prenume, e-mail și telefon, în vederea confirmării intrării în Competiție.
Cui i se adresează clipurile?
Lucrările înscrise în etapa 1 sunt vizionate de către echipa Aperture.FILM. Se mizează pe creativitate și originalitate, așa că dă tot ce ai mai bun! Acest lucru te poate trimite în etapa 2, unde poți câștiga premiul de 1.000 euro.
Scurt metrajele realizate în etapa 2 sunt dedicate publicului larg, tocmai de aceea am rezervat o zi pentru vizionarea lor în primă audiție de către publicul consumator de film și un juriu specializat.
Timing și deadline-uri
Înscrierea lucrărilor în etapa 1: 03 – 20 Noiembrie
Anunțarea castigătorilor ce trec în etapa 2: 23 Noiembrie
Desfășurare etapa 2: 27 Noiembrie – 14 Decembrie (pre-producție, producție, post-producție scurt metraj)
Premierea câstigătorilor: 17 Decembrie
Câteva recomandări suplimentare
Se caută creativitate și originalitate, așa că folosește creații proprii: video, foto și muzică. Pentru mai multe detalii, în special legate condițiile și de modul de desfășurare al etapei a 2-a, consultați Regulamentul Oficial al Concursului sau scrie-le celor de la Aperture.STUDIO întrebările tale pe mail la festival@aperturestudio.ro.

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Buna Andrei, banuim ca da, dar pentru detaliile exacte te rugam sa ii contactezi pe organizatori, la adresa de email indicata in articol.

  • Buna Andrei, banuim ca da, dar pentru detaliile exacte te rugam sa ii contactezi pe organizatori, la adresa de email indicata in articol.

  • Putem participa daca nu suntem din Bucuresti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.