Performanță DSLR cu noul EOS M10 și obiectivul EF-M 15-45mm

Canon dezvăluie astăzi modelul EOS M10 – o nouă cameră foto Compact System, ce însumează cele mai bune trăsături ale fotografiei DSLR într-o carcasă compactă. Ideal pentru documentarea lumii înconjurătoare sau pentru a avansa de la fotografierea cu telefonul, modelul EOS M10 îmbină cel mai avansat procesor de imagine de la Canon, DIGIC 6, cu un senzor de 18 megapixeli și cu autofocusul Hybrid CMOS AF II, pentru a obține o manevrare precisă și o calitate uluitoare a imaginii, atât pentru fotografiere cât și pentru filmare Full HD.
De asemenea, astăzi s-a lansat și EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, un nou obiectiv zoom standard, potrivit pentru EOS M10 și orice alt model din gama EOS M. Ușor și pliabil, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM este obiectivul perfect pentru deplasări pe teren.
Claritate și detaliu în fiecare fotografie
Pentru a obține o libertate in exprimarea creativitatii, prin intermediul senzorului DIGIC 6 camera foto EOS M10 captează mai multă lumină în fiecare pixel și reduce nivelul de zgomot. În plus, surprinzând complexitate și lumini vii prin obiectiv, senzorul de dimensiuni APS-C de 18 megapixeli al camerei vă permite să obțineți în detaliu nuanțe reale, creând fotografii extraordinare ce ies în evidență la imprimare sau partajare.
Fie că este vorba despre copii în mișcare sau vacanțe pe drum, camera este perfectă pentru surprinderea momentelor rapide sau spontane. Datorită tehnologiei Hybrid CMOS AF II și sistemului AF în 49 de puncte, modelul EOS M10 poate focaliza precis într-o clipă, poate filma cu focalizare continuă, pentru a nu rata nimic, și poate oferi opțiuni mai largi pentru încadrare. Atunci când este folosit împreună cu obiective compatibile, inclusiv modelul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, sistemul Dynamic IS stabilizează tremurul camerei, pentru a obține imagini clare în timpul deplasării.
Design intuitiv, control personalizabil
Inspirându-se de la  DSLR-urile EOS, modelul EOS M10 oferă o manevrare intuitivă prin intermediul butoanelor minimaliste și al ecranului touch LCD de 7,5 cm (3 inch), cu meniuri personalizabile ce vă permit să adaptați camera foto propriilor necesități. Folosind Modul Creative Assist, fotografii mai puțin experimentați pot stăpâni cu ușurință comenzile fotografice, având cele mai des schimbate setări explicate într-un limbaj universal. Pentru fotografii experimentați care își doresc mai mult control, Frontal Dial, situat ergonomic pe modelul EOS M10, le oferă acces rapid la setări avansate, inclusiv Diafragmă și Viteza Declanșatorului.
Pentru fotografiere cu adevărat creativă, ecranul însuși se poate înclina până la 180 de grade, pentru a vă asigura că nu ratați imaginile din unghiuri dificile sau din apropierea solului. În plus, în momentul înclinării la maximul de 180 de grade, camera foto lansează automat Modul Autoportret, pentru selfie-uri de înaltă calitate.
Partajare și stocare, printr-o cameră foto conectată
Având inclusă conectivitate Wi-Fi, transferul și stocarea fotografiilor și videoclipurilor se face fără efort, direct de pe camera foto către serviciile de cloud, inclusiv irista de la Canon. Funcția Dynamic NFC oferă și ea o conectivitate facilă cu smartphone-ul printr-o atingere, permițându-vă să transferați și să partajați instantaneu imagini pe telefon. Adițional, prin intermediul aplicației EOS Canon Camera Connect, puteți profita de funcția de Wireless Remote Shooting (Fotografiere wireless prin telecomandă), cu control manual deplin.
Un obiectiv obligatoriu în deplasări – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
Canon EF-M 15-45mm f3.5-6.3 IS STM
Un partener perfect pentru camera foto EOS M10, cu o greutate de numai 130 g, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM poate fi luat oriunde. Fie că fotografiați portrete în prim-plan sau peisaje îndepărtate, distanța focală versatilă de 24-72mm (echivalentă 35mm) vă permite să surprindeți o uriașă varietate de imagini, fără a necesita schimbarea obiectivului. Asigurându-vă imagini cu claritate și detalii incredibile, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM include trei lentile asferice, nemaifiind necesar compromisul calității atunci când folosiți un aparat mai mic. Pentru a surprinde toată acțiunea, obiectivul include și un Stabilizator de Imagine optic în 3,5 trepte, îmbunătățind calitatea imaginii și reducând tremurul camerei foto. Pentru cineaștii în devenire, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM include și tehnologia STM, pentru focalizare fină și silențioasă în timpul filmării.

Beneficiile-cheie ale camerei foto EOS M10:

  • Cameră foto compactă cu performanță DSLR
  • Comenzi creative și minunat de simple
  • Conectare, declanșare și partajare wireless
  • Loc pentru dezvoltarea creativității și experienței
  • Filmare la fel de simplă precum fotografierea

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM:

  • Fotografiere versatilă, perfectă pentru utilizatorii gamei EOS M
  • Ușor de transportat datorită design-ului cu greutate mică, pliabil și cu stil
  • Înregistrare simplă, filme clare și fără tremur al imaginii
  • Imagini extrem de clare datorită Stabilizatorului de Imagine
  • Surprindeți momente spontane datorită autofocusului rapid

[products ids=125022160,125022162]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.