Canon lansează PowerShot G5 X și PowerShot G9 X

Canon își extinde astăzi prestigioasa sa serie PowerShot G cu două noi adiții, PowerShot G5 X și PowerShot G9 X. Ambele modele oferă o calitate a imaginii fără compromisuri, combinând un senzor CMOS de tip 1.0, retro-iluminat, de 20,2 megapixeli, cu un procesor DIGIC 6 – totul incorporat în două carcase compacte și portabile.
Modelul PowerShot G5 X este ideal pentru entuziaștii care își doresc un nivel de control și calitate comparabile cu DSLR, în timp ce PowerShot G9 X este perfect pentru cei care vor să-și exploreze creativitatea printr-o cameră foto premium compactă, capabilă să încapă într-un buzunar și să surprindă momente interesante.
Putere pentru imagini uimitoare
De la peisaje cuprinzătoare la portrete în prim-plan, modelul PowerShot G5 X vă ajută să surprindeți cu ușurință fotografii uimitoare, cu efecte de blur de fundal și bokeh, datorită obiectivului său zoom 4.2x superangular de 24mm, ultra-luminos (f/1.8 – 2.8), cu o diafragmă cu 9 lamele. Iar cu modelul PowerShot G9 X puteți surprinde imagini clare, foarte detaliate, chiar și în mișcare sau în condiții dificile de luminozitate, datorită obiectivului superangular de 28mm, cu f/2 – 4.9 și zoom optic 3x.
Comenzi intuitive, design atemporal
Canon G5X
Modelul PowerShot G5 X vă permite să explorați un număr extins de funcții și setări fotografice, toate într-o carcasă compactă. Pentru fotografii mai avansați, vizorul său electronic OLED centrat, de înaltă rezoluție, oferă un nivel de manevrare echivalent cu al unui aparat DSLR, confort maxim în timpul fotografierii, și este ideal pentru fotografii care doresc să fie mereu cu un ochi asupra acțiunii. Fie că imortalizați arhitectura unui oraș în vacanță sau surprindeți perspective de ansamblu, ecranul touch inclinabil, cu unghi variabil al camerei foto PowerShot G5 X vă ajută să faceți fotografii unice, dintr-o varietate de unghiuri.
Camera foto PowerShot G9 X vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă exprima creativitatea și a surprinde momente neașteptate. Este cu 25% mai subțire decât modelul PowerShot G7 X, mai compact și potrivit pentru fotografii care își doresc o calitate premium a imaginii chiar și în mișcare. Ecranul touch de înaltă rezoluție, intuitiv și mare (3 inch), vă permite să vă exercitați controlul creativ simplu, din vârful degetelor, cu acces facil la setările și funcțiile camerei foto, totul într-o carcasă ușoară și plină de stil. Pentru ambele modele, Inelul pentru Controlul Obiectivului poate fi desemnat rapid pentru controlul diferitelor funcții fotografice, inclusiv diafragma și viteza declanșatorului.
Prietenii și familia, în distribuția următorului dvs. film
Puteti deveni  un cineast cu noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X – eliberați-vă creativitatea prin funcția Film Manual, și filmați în Full HD la uimitoarea calitate de 60p, cu control deplin asupra diafragmei, vitezei declanșatorului și ISO. Pentru o filmare stabilă în timpul deplasării sau alergării, ambele camere foto-video includ sistemul Advanced Dynamic IS (pe 5 axe. În plus, utilizatorii care își doresc și mai mult control pot obține focalizare perfectă prin funcția de peaking MF, pot crea un efect cinematic de focus pull prin intermediul ecranului touch, și își pot ajusta filmarea prin rata variabilă a cadrelor pe secundă.
Canon Powershot G9X
Împărtășiți-vă creativitatea
Noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X dispun de o suită de moduri creative avansate și funcții de conectivitate care vă permit să vă exprimați – fie că surprindeți peisaje de noapte prin modul îmbunătățit Star Mode, sau adăugați automat filtre retro, în modul Creative Shot. Fotografierea de la distanță prin Wi-Fi vă permite un control manual deplin al funcțiilor-cheie ale camerei foto de pe dispozitivul dvs. inteligent, și vă oferă libertatea de a explora montaje creative pentru fotografiere. Conectivitatea Wi-Fi și Dynamic NFC încorporate vă ajută să transferați cu ușurință fotografiile și videoclipurile pe dispozitivul dvs. inteligent și să le partajați direct pe rețelele sociale, sau chiar să faceți back-up al imaginilor pe servicii de cloud precum irista și Google Drive, direct de pe camera foto, astfel încât să nu pierdeți amintirile importante.

Funcții-cheie ale modelului PowerShot G5 X:

  • Calitate premium a imaginii, cu manevrare clasică de tip DSLR
  • Partajare instantanee a fotografiilor dvs. cu restul lumii
  • Exprimați-vă creativitatea, prin control și viteze experte
  • Creați filme impresionante în Full HD
  • Ustensile profesioniste pentru a vă sprijini stilul creativ

Funcții-cheie ale modelului PowerShot G9 X:

  • Cameră foto subțire, de buzunar, cu o calitate premium a imaginii
  • Partajare instantanee a fotografiilor dvs. cu restul lumii
  • Creat pentru spontaneitate și creativitate
  • Creați filme impresionante în Full HD
  • Control minunat de simplu

[products ids=125022159,125022158]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.