Expoziția colectivă Streets of the World

Postat de: Ionut Trandafirescu Ionut Trandafirescu

Astăzi, 16 septembrie, este ultima zi de Bucharest Photo Week 2015, însă expozițiile vor rămâne pe simeze până pe 20 septembrie (la Muzeul Național al Țăranului Român), respectiv până pe 28 septembrie (la F64 – expoziția „De aici doar în Sud”, de Andrei Nemirschi).

Tot astăzi se vernisează  Streets of the World, o expozitie colectivă, care reunește fotografi din întreaga lume, din țări precum Elveția, Franța, Israel, Germania, Japonia și România.


Fotografia de stradă a câștigat în ultima vreme din ce în ce mai mult teren și atrage probabil și prin faptul că acolo, pe stradă, tot timpul se întâmplă ceva..o scenă, un gest, o emoție…
Din ce atrage un fotograf pe stradă am putea enumera: spontaneitatea momentului (cadrele regizate în mod clar nu aparțin acestui gen de fotografie), prezența umana  sau impactul momentului (acel factor « uau » care generează gândul « ce mi-ar fi plăcut să fie fotografia mea » ! ). De asemenea,  factorul inexplicabil, asocierea interesantă a elementelor, povestea preferabil sugerată ori alte elemente care definesc mai mult stilul personal prin care fiecare abordează fotografia de stradă, așa cum se poate vedea și în imaginile de mai jos.

Bucurați-vă de ele și nu ratați expoziția!

 test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top