Zeiss Milvus: noua Familie de obiective pentru DSLR ZE si ZF.2

Noile obiective foto Zeiss Milvus sunt compatibile cu Canon [ ZE ] si Nikon [ ZF.2 ], pentru senzori mari full frame 35mm.
Familia Zeiss Milvus cu focus manual, asa cum ne-a obisnuit atatia ani Carl Zeiss, ofera imagini de o calitate incredibila in detalii, contrast, redarea culorilor in cel mai natural mod vizual posibil. Aceasta familie, gama de obiective, este raspunsul Carl Zeiss la adresa fotografilor profesionisti care folosesc noile camera foto Canon si Nikon de rezolutie foarte mare, care la randul lor necesita o optica de cea mai buna calitate optica, pentru o redare cat mai perfecta a detaliilor si informatiilor vizuale ale fotografiei. Desigur, pot fi folosite si pe seria Sony A7, cu un adaptor, aceasta combinatie tehnica fiind din ce in ce mai folosita de fotografii care isi doresc un aparat foto de dimensiuni reduse si pot renunta la un corp masiv cu vizualizare optica vizor, clasica.
Fiind expert in dezvoltarea obiectivelor focala fixa la un nivel de perfectiune, noua familie Milvus nu putea fi decat in aceiasi directie, de la wide 21mm la standard 35-50mm si tele 85mm, pana la macro 50 si 100mm! Portret, fotografie de peisaj si macro!
Cele sase obiective noi lansate sunt: ZEISS Milvus 2.8/21, ZEISS Milvus 2/35, ZEISS Milvus 1.4/50, ZEISS Milvus 1.4/85, ZEISS Milvus 2/50M si ZEISS Milvus 2/100M.
Carl Zeiss promite dezvoltarea acestei game Milvus cu noi obiective fixe in viitorul foarte apropiat.
Carl Zeiss a castigat premii de design pentru gama Otus si a fost foarte apreciat noul lor design estetic. Asadar, Milvus pastreaza acelasi “look” al obiectivelor Otus si Loxia. Inelul lin de focus, din cauciuc, ofera o priza a degetelor excelenta, permitand un focus manual usor si natural.
Carl Zeiss pastreaza si constructia “metal si sticla”, fara elemente din plastic sau alte material, care ar putea sa se degradeze in timp sau sa nu ofere aceeasi siguranta in folosire, metalul fin pastrandu-si acel “sentiment” aparte de Zeiss!
Dar Milvus sunt obiective moderne, astfel ca noutatea in constructia fizica este prezenta unor unele de cauciuc albastre, cu rol de protective impotriva prafului, umezelii, factori de mediu.
Compatibilitatea cu aparatele foto DSLR full frame este in functionalitate perfecta; confirmare de focus, evaluarea expunerii in toate modurile de lucru P, AV, TV, M. Informatiile lungimii focale sunt transmise catre EXIF-ul fotografiilor.
Modern de doua ori! Milvus Carl Zeiss sunt pregatite atat pentru fotografie cat si pentru video !
Bokeh-ul cinematic unic Zeiss, redarea unui contrast unic si perfect, rezolutie inalta pentru standardul video 6K, si functia “de-click”, prezenta pentru prima data pe obiectivele Loxia Carl Zeiss.
“De-click” este simplu si usor: cu ajutorul unei cheite metalice, inelul de diafragma al obiectivelor ZF.2 se transforma din click click-ul clasic si standard pentru fotografie, in miscare lina si usoara a diafragmei, specifica obiectivelor cinema.


[products ids=125020917,125020925,125020927,125020916]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.