Noul Canon EF 35mm f/1.4L II USM -un clasic modern pentru reportaje

Canon a lansat astăzi obiectivul  EF 35mm f/1.4L II USM, un nou obiectiv superangular din seria L, creat pentru fotografii profesioniști care doresc să-și surprindă lumea dintr-o perspectivă naturală. Succesorul legendarului EF 35mm f/1.4L USM, noul obiectiv este primul din lume care beneficiază de noul sistem optic Canon Blue Spectrum Refractive (sistem optic BR) – care asigură o calitate senzațională a imaginii într-o varietate de scene – de la sport și știri la nunți.
Obiectivul Canon EF 35mm f/1.4L II USM a fost construit plecând de la cerințele comunității Canon de fotografi profesioniști și include o serie de tehnologii optice avansate, cu scopul de a furniza calitatea uimitoare a imaginii pe care profesioniștii se așteaptă să o primească de la un obiectiv din seria L de la Canon.
Acest obiectiv este primul care include sistemul optic BR, o tehnologie nouă și inovatoare de la Canon, ce conține un material optic organic, construit la nivel molecular pentru a ajuta la reducerea semnificativă a aberațiilor cromatice și la producerea unor imagini mai claredatorită abilității sale de a refracta lumina albastră. Sistemul optic BR este integrat într-un element optic cu mai multe componente al obiectivului. Acesta, împreună cu tratamentele optice  performante de la Canon, inclusiv un tratament tip Subwavelength Structure Coating, ajută obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM să livreze rezultate cu un contrast îmbunătățit și tot odata sa minimizeze efectele de flare și ghosting.


Imagini naturale, în stil reportaj, pentru fotografii profesioniști
Perfect pentru a oferi imaginilor suprinse senzația de documentar, cu ajutorul distanței sale focale fixe grandangulare de 35 mm, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM este cea mai bună alegere atât pentru fotojurnaliști cât și pentru fotografii de nunți și de evenimente sportive. Datorită câmpului său vizual grandangular, fotografii pot surprinde subiecții în habitatul lor natural și în contextul deplin al mediului înconjurător, totul fără distorsiuni. Pentru a compune portrete remarcabile și fotografii cu bokeh placut, diafragma rapidă f/1.4 cu nouă lamele poate fi utilizată pentru a controla adâncimea câmpului vizual, precum și pentru a permite continuarea fotografierii după ce nivelul luminii începe să scadă.
Pentru un răspuns rapid la o scenă în plină desfășurare, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM folosește un motor ultrasonic de tip inel pentru ajustarea foarte rapidă și silențioasă a autofocusului. Un inel de focalizare manuală vă permite să faceți ajustări fine, în timp real, atât pentru fotografiere cât și pentru filmare.
Design-ul și construcția vârfului de gamă din seria L
Gândit pentru a rezista unor medii de lucru dificile și unei utilizări prelungite, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM se poate lăuda cu design-ul consacrat și ADN-ul de construcție asociate obiectivelor vârf de gamă din seria L de la Canon. O  protecție avansată împotriva intemperiilor și peliculele de fluor ajută la protejarea obiectivului în condiții meteo potrivnice, iar corpul robust îi asigură durabilitatea.
Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 35mm f/1.4L II USM:

  • Un câmp vizual grandangular, cu o perspectivă naturală
  • Performanță superbă în condiții de luminozitate scăzută și control precis al adâncimii câmpului vizual
  • Stabilește noi standarde ale calității imaginii
  • Focalizare rapidă și discretă
  • Puteți continua fotografierea chiar și în condiții potrivnice

[products ids=125020658]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.