Concurs Urban Culture – câștigătorii

Așa cum v-am povestit deja, în perioada 28 august – 18 septembrie, în cadrul Sun Plaza Shopping Center se desfășoară „Urban Culture”, un eveniment dedicat pasionaților de artă urbană și nu numai. Pe parcursul evenimentului, clienții Sun Plaza vor putea participa la manifestări și activități din sfera culturii urbane.
Programul va fi de luni până vineri între orele 17:30 – 19:30, iar sâmbăta și duminica între orele 11:30 – 17:30. Cele 5 set-up-uri includ sesiuni de tips & tricks pentru riderii de BMX, lecții și show-uri de street dance, artiști ce execută tricouri personalizate, grafferi ce vor desena în timp real și diverse ateliere de arts & crafts pentru copii.
Iar dacă ești pasionat de fotografie, nu trebuie să ratezi nici expoziția Urban Culture, rezultată în urma concursului cu același nume, organizat de F64 și SunPlaza.
Juriul a ales, sarcina deloc ușoară având în vedere numărul destul de mare de cadre urbane/de stradă interesante înscrise în concurs.
În urma jurizării, lista expozanților este aceasta:
Alexandra Anghel, Anca Dumitrache, Andrei Szabo, Calin Muresan, Catalina Varzaru, Cezar Zamfira, Cristian Sandu, Cristina Popa, Dalina Andrei, Dana Popescu, Ioannis Stamatogianis, Ionut Hrenciuc, Ionut Popescu, Laurentiu Sirbu, Loredana Nicu (Bitculescu), Magda Fulger, Mihai Curtasu, Oana Cindea, Octavian Cucolea, Radu Sergiu Cristian, Tina Visarian și Valentin Balan.
Felicitări tuturor!
Expoziția se va deschide pe 28 august, la Sun Plaza Shopping Center, ora 17:30 și va rămâne pe simeze timp de 3 săptămâni, până pe 18 septembrie.
În ceea ce privește cele 10 vouchere oferite de Hervis și Sun Plaza Shopping Center, acestea merg către:
Alexandra Anghel
concurs urban culture
Octavian Cucolea
concurs concurs foto
Ionut Hrenciuc
concurs Urban culture
Cezar Zamfira
beatle concurs
Cristian Sandu
Bucuresti
Loredana Bitculescu (Nicu)
concurs F64 metrou
Oana Cindea
concurs
Dana Corina Popescu
urban culture
Anca Dumitrache
fotografia alb-negru
si
Catalina Varzaru
concurs
Sincere felicitări tuturor!
Voucherele Hervis în valoare de 150 lei se vor putea ridica pe baza cărtii de identitate, de la Info-pointul din mall (program 10:00-22:00).
Pentru alte întrebări, trimite-ne un email la concurs@f64studio.ro.
Și nu uita să ne urmărești, pregătim noi concursuri!
 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.