Nou de la Panasonic : LUMIX DMC-FZ300

Panasonic a lansat  LUMIX DMC-FZ300, cel mai nou membru din legendara gamă FZ de camere digitale compacte cu super-zoom. Cu obiectiv LEICA DC, având o diafragmă de F2.8 şi un  zoom de 25-600 mm, LUMIX DMC-FZ300 vă permite să capturaţi momentul la mare viteză, chiar şi în cele mai dificile condiţii, datorită designului durabil rezistent la stropiri/praf. Încorporând cele mai avansate tehnologii foto şi video 4K Panasonic – inclusiv 4K Photo – LUMIX DMC-FZ300 va schimba modul în care puteţi captura cele mai magice momente, de la scenele cu viaţă sălbatică la scenele sport live.

Vă apropiaţi şi mai mult de moment cu obiectivul avansat LEICA DC

Obiectivul LEICA DC 25-600mm al camerei LUMIX DMC-FZ300 vă va aduce şi mai aproape de scenă, cu o claritate uimitoare, datorită diafragmei de F2.8 de la wide la tele. Datorită acestui raport de zoom larg şi ultimei tehnologii Panasonic 5-Axis Hybrid O.I.S + (Optical Image Stabilisation – Stabilizare optică a imaginii pe 5 axe), camera DMC-FZ300 vă va oferi imagini extrem de clare aproape în orice situaţie, chiar şi atunci când fotografiaţi păsările din pădure sau vă înregistraţi copiii care se joacă în mare. Focalizarea automată extrem de rapidă a acestei camere bridge vă va ajuta sa nu ratați niciun cadru, în timp ce tehnologia Depth From Defocus scurtează timpul de focalizare şi mai mult prin calcularea distanţei faţă de subiect evaluând două imagini cu niveluri de claritate diferite.

4K la îndemâna dumneavoastră

Prin adăugarea ultimelor tehnologii 4K de la Panasonic, DMC-FZ300 vă pune înregistrarea 4K la dispoziţie. Imaginea 4K oferă de patru ori rezoluţia şi claritatea semnalului Full HD tradiţional, rezultând imagini video care par să iasă din ecran, cu scene care prind viaţă în faţa ochilor dumneavoastră. Ca rezultat al acestor tehnologii avansate, DMC-FZ300 este dotată cu noua funcţionalitate 4K Photo, care vă oferă posibilitatea de a vă schimba total modul de fotografiere. Modurile 4K Pre-Burst (Pre-rafală 4K), 4K Burst (Rafală 4K) şi 4K Burst Start&Stop (Pornire şi oprire rafală 4K) vă permit să extrageţi o imagine statică de  8-megapixeli dintr-o filmare 4K cu control şi precizie totale. Acest lucru înseamnă că puteţi selecta imaginea perfectă chiar şi din cele mai trecătoare momente – precum o pasăre care îşi ia zborul sau un peşte sărind din apă.

Performanţe uluitoare în lumină redusă

Senzorul MOS de 12-megapixeli, de înaltă sensibilitate al camerei LUMIX DMC-FZ300, împreună cu noul motor Venus Engine maximizează sensibilitatea şi viteza de procesare a imaginii, rezultând imagini de o calitate uimitoare chiar şi în lumină slabă. Cu funcţia de captură imagine disponibilă la ISO 100-6400, puteţi obţine rezultate superbe de fiecare dată, chiar şi atunci când vă aflaţi într-o pădure întunecată sau la apus.

Control îmbunătăţit şi mobilitate, datorită cărora puteţi merge şi mai departe

Pe lângă aceste inovaţii în calitatea imaginii, LUMIX DMC-FZ300 a fost, de asemenea, concepută şi proiectată pentru a fi pregătită permanent pentru călătoria dumneavoastră. Fiind rezistentă la apă şi praf, această cameră vă va permite să mergeţi şi mai departe, în condiţii dificile, astfel încât să realizaţi întotdeauna captura perfectă. Datorită vizorului Live View (LVF) OLED, cu 1440k pixeli, cu grosisment 0,7x ; ecranului LCD tactil de 3 inch, 1040K cu unghi liber şi selectoarelor duale, veţi avea flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a obţine maximum din fiecare scenă.

Control creativ în mâinile dumneavoastră

LUMIX DMC-FZ300 dispune, de asemenea, de o gamă largă de opţiuni de conectivitate şi înregistrare care optimizează controlul şi creativitatea înregistrărilor dumneavoastră foto şi video, permiţându-vă să vă partajaţi munca instantaneu. O gamă variată de moduri manuale şi creative aduc controlul fotografic la îndemna dumneavoastră. Camera dispune, de asemenea, de conectivitate Wi-Fi integrată pentru partajare rapidă şi uşoară online, permiţându-vă să folosiţi un dispozitiv mobil ca telecomandă. Datorită posibilităţii de a modifica setări precum focalizarea, diafragma, timpul de expunere şi valoarea ISO de la distanţă, precum şi de a acţiona declanşatorul, veţi putea captura chiar şi cele mai sperioase animale sălbatice.

LUMIX DMC-FZ300: Alte funcţii extraordinare:
• Înregistrare în rafală 12 fps / AFC 6 fps
• Conector pentru microfon de 3,5 mm
• Focalizare automată la 240 fps
• Înregistrare RAW
• Înregistrare Macro – w: 1cm / T: 1m

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este un lider mondial în dezvoltarea unor diverse tehnologii electronice şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, soluţiilor la nivel de întreprindere şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi operează în prezent peste 468 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete consolidate de 7.715 trilioane JPY (57,74 miliarde EUR) pentru anul încheiat la 31.03.15. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania îşi utilizează tehnologiile pentru a crea o viaţă şi o lume mai bună pentru clienţii săi. Pentru a afla mai multe despre Panasonic aici.
[products ids=125019559]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.