LUMIX DMC-GX8: Fotografii și filme 4K pentru aventurierul urban

Exprimaţi-vă creativitatea cu noua cameră Panasonic (20,3 megapixeli) cu obiectiv interschimbabil, dotată cu funcţia de stabilizator dual de imagine
Panasonic a lansat camera LUMIX DMC-GX8 cu obiectiv interschimbabil. Fiind dotată cu capabilităţi 4K, ultimele tehnologii de îmbunătăţire a fotografiilor şi primul stabilizator de imagine Panasonic Dual I.S (Image Stabiliser – stabilizator de imagine), cea mai nouă cameră din gama LUMIX G, cu design compact clasic, perfect pentru orice aventurier urban.
LUMIX DMC-GX8 este ideală pentru cei care doresc să fotografieze din mers, în timp ce se plimbă pe stradă – de la bazarurile aglomerate la nopţile în oraş petrecute cu prietenii. Noua cameră oferă o calitate uimitoare a imaginii împreună cu o gamă largă de funcţii creative simplu de utilizat, permiţând fotografilor să înregistreze şi să-şi prezinte viziunea artistică mai uşor ca niciodată.


Calitate uluitoare a imaginii cu fiecare fotografie
LUMIX DMC-GX8 este dotată cu un senzor de 20,3 megapixeli, perfect pentru înregistrarea fotografiilor şi imaginilor cu o calitate incredibilă. Noul procesor îmbunătăţit al camerei – Venus Engine – îmbunătăţeşte înregistrarea în mediile cu lumină slabă. Fie că ieşiţi în oraş la orele dimineţii sau vă plimbaţi pe plajă la apus, imaginile sunt înregistrate cu zgomot minim, iar culorile sunt recreate cu autenticitate reală.
Posibilitatea de a captura imagini clare şi precise este o caracteristică principală a camerei LUMIX DMC-GX8, fiind îmbunătăţită şi mai mult de primul sistem Dual I.S. de la Panasonic. Cu o combinaţie de stabilizare optică a imaginii atât în obiectiv, cât şi în corpul camerei, puteţi obţine constant imagini clare chiar şi atunci când fotografiaţi din mers.
Depăşiţi graniţele fotografiei cu modul 4K Photo
Una dintre cele mai semnificative modernizări comparativ cu multi-premiatul model precedent – LUMIX DMC-GX7 – o reprezintă introducerea capabilităţii video 4K. Imaginea 4K oferă de patru ori rezoluţia şi claritatea semnalului Full HD clasic, rezultând imagini video care par să iasă din ecran, cu scene care prind viaţă în faţa ochilor dumneavoastră.
Cu noile funcţii 4K Photo, LUMIX DMC-GX8 vă permite să extrageţi o imagine statică de 8 megapixeli din imagini 4K înregistrate în rafală, cu control şi precizie totale, astfel încât acele momente magice care durează doar o clipită pot fi imortalizate pentru a vă bucura de ele pentru totdeauna.
Înregistrare adaptabilă, oriunde v-aţi afla
Construit din aliaj de magneziu, corpul camerei LUMIX GX8 este uşor, însă robust în acelaşi timp, fiind companionul ideal pentru orice aventură urbană. De asemenea, camera este rezistentă la praf şi stropire datorită etanşării perfecte a diverselor părți ale corpului camerei, pentru a permite înregistrarea în locuri în care alte camere nu pot ajunge.
LUMIX DMC-GX8
Un vizor Live View mare, de 0,77x (echivalent 35 mm), de înaltă rezoluţie, se înclină până la 90 de grade pentru a oferi opţiuni de înregistrare flexibile în fiecare situaţie, în timp ce ecranul tactil cu unghi reglabil se poate mişca uşor dintr-o parte în alta (180 de grade) şi de sus în jos (250 de grade) – perfect pentru ca dumneavoastră să obţineţi selfie-uri cu un nivel de flexibilitate complet nou datorită unghiurilor de înregistrare variabile.
Ambele oferă un câmp de vizualizare de 100% pentru a vă asigura că nu veţi pierde nimic din acţiunea desfăşurată la marginea cadrului, iar redarea imaginii între vizorul LVF şi ecranul posterior este comutată automat utilizând un senzor de proximitate amplasat pe vizor, pentru a economisi acumulatorul.
Înregistrați momentele într-o clipă
Gama Panasonic LUMIX G este sinonimă cu funcţionalitatea Auto Focus (AF – focalizare automată), rapidă şi precisă. Cu LUMIX DMC-GX8 vă puteţi concentra pe încadrarea imaginii, ştiind că de restul se va ocupa camera. LUMIX DMC-GX8 are nevoie de şi mai puţin timp pentru focalizare comparativ cu modelele precedente, analizând scena şi ajustând parametrii instantaneu. Rezultatul sunt fotografii şi imagini video cu o claritate de cristal de fiecare dată, chiar şi atunci când înregistraţi subiecte aflate în mişcare rapidă, precum scene cu animale sălbatice sau scene sportive.
Conectivitate practică
LUMIX DMC-GX8 integrează conectivitatea Wi-Fi pentru a oferi noi metode practice de înregistrare, precum şi transfer rapid şi uşor online. Datorită funcţiei NFC, doar prin simpla atingere a dispozitivelor între ele, puteţi conecta camera la un smartphone sau o tabletă pentru a vă trimite imaginile favorite şi clipurile pe mediile de socializare sau pentru a le trimite prin e-mail prietenilor şi familiei.
Alternativ, puteţi utiliza dispozitivele mobile ca telecomandă pentru LUMIX DMC-GX8, modificând parametri precum focalizarea, diafragma, timpul de expunere şi ISO înainte de a apăsa de la distanţă butonul declanşator.
O gamă nouă de funcţii captivante:
• Mod panoramic multiplu îmbunătăţit (prioritate acordată calităţii imaginii sau unghiului)
• Conector de 2,5 mm pentru microfon
• Vizor Eyepoint LVF de 21 mm pentru îmbunătăţirea utilizării cu ochelari
• Focus Peaking (asistenţă la focalizare) / Eye Sensor AF (focalizare automată la folosirea vizorului) / Touch Pad AF (focalizare automată prin ecran tactil) / Starlight AF (focalizare automată a stelelor)
• Mod silenţios
• Control creativ
• Fotografie cu declanșare temporizată / Animaţie din imagini statice
Despre Panasonic
Panasonic Corporation este un lider mondial în dezvoltarea unor tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, soluţiilor profesionale şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi operează în prezent peste 468 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 7.715 trilioane JPY (57,74 miliarde EUR) pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2015. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania îşi utilizează tehnologiile pentru a crea o viaţă şi o lume mai bune pentru clienţii săi. Pentru a afla mai multe despre Panasonic intră aici.
[products ids=125019558]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.