Concurs: Călător în lumea largă

Călătorii și călătoriile ne-au inspirat dintotdeauna pe noi, oamenii, făcându-ne să visăm la destinații în care am simțit că e musai să ajungem.
Yvon Chouinard spunea că a fi pur și simplu acolo nu poate fi înlocuit cu nimic (”There is no substitute for just going there”). Probabil asta și-a spus și Andrei Nemirschi, în momentul în care s-a hotărât să plece la Polul Nord, într-o expediție inedită, la bordul celui mai puternic spărgător de gheață din lume -”50 Years of Victory”, care îl va duce până la 90 de grade Nord.
Andrei va experimenta 14 zile de aventură prin Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic şi insulele şi arhipelagurile ruseşti, unde va avea parte de peisaje cum numai în documentare mai pot fi văzute.
Prieten și fan F64, Andrei Nemirschi ne-a lansat și nouă, celor de acasă, o provocare. Steagul F64 va flutura la Polul Nord iar pe voi vă așteaptă un concurs!
3 dintre participanții la concursul „Călător în lumea largă” își vor putea trimite un obiect drag la Polul Nord și înapoi, primind și o fotografie drept mărturie.
Și cum totul a pornit de la ideea de călătorie, tematica concursului este tocmai fotografia de călătorie. Cu cât destinația este mai greu accesibilă, cu atât mai bine. Însă nu acesta este criteriul principal. Important este ca imaginile să trasmită emoția călătorului și a tot ceea ce se află în jurul său: peisaje, oameni, clădiri, povesti, istorie șamd


Timpul este însă destul de scurt, așa că înscrie-te acum!
Primii 3 clasați vor putea trimite la Polul Nord un mic obiect ce le aparține.Volumul și greutatea obiectelor ar trebui să fie relativ mică, pentru a încăpea în cutiile pe care le vezi mai jos. Ar putea fi un lanțișor cu pandantivul preferat, un inel, o brățară, un cristal de quartz sau, de ce nu, un card de memorie, ca în exemplul dat.

Denumire concurs: „Călător în lumea largă”
Tema concursului: Fotografia de călătorie
Perioadă concurs: 22 iunie-7 iulie 2015
Jurizarea: 8 iulie 2015
Anunțarea câștigătorului: 9 iulie 2015
Premiu: Premiul pentru primele 3 locuri constă în ducerea unui obiect personal care încape într-un volum mic până la Polul Nord și înapoi.
Informații și tips & tricks despre fotografia de călătorie găsești tot pe blogul F64, aici.
Regulamentul complet îl găsești aici.
Succes și ne vedem prin lumea largă!
[products ids=1042813,1039607,125003312,125006468]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.