Noua Canon SELPHY CP1000

Printuri fotografice de înaltă calitate, oriunde te-ai afla – cu noua SELPHY CP1000

Canon prezintă modelul SELPHY CP1000, o nouă imprimantă foto compactă, care permite imprimarea fotografiilor creative, de acasă sau de pe drum, la aceeași calitate ca într-un laborator fotografic. Capabilă de a imprima imaginile favorite ale utilizatorilor în doar 47 de secunde1, direct de pe camera foto2, stick USB sau card de memorie, noua imprimantă SELPHY CP1000 transformă fiecare imagine într-o fotografie de preț. Cu un design compact și elegant, SELPHY CP1000 include un ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7 inci), îmbinând calitatea excepțională a imprimării cu o interfață ușor de folosit. În plus, imprimanta este portabilă, datorită acumulatorului de rezervă opțional.
Imprimă fotografiile preferate în culori bogate și vii
 Noua imprimantă SELPHY CP1000 produce fotografii de înaltă rezoluție, utilizând 16,7 milioane de culori, datorită tehnologiei avansate de sublimare a cernelii. Claritatea printurilor crește cu ajutorul funcției Auto Image Optimize, care îmbunătățește albastrul cerului și culorile asfințitului, corectează contrastul și echilibrul de culoare, și înlătură artefactele și “ochii roșii”. În plus, modul Smooth Skin înlătură imperfecțiunile faciale, pentru a obține rezultate optime de fiecare dată când se imprimă un selfie sau o fotografie de grup.
Control deplin, pentru o mai mare creativitate
Având capacitatea de a controla temperatura aplicată benzii de cerneală de pe capul de imprimare, imprimanta SELPHY CP1000 oferă patru finisaje, fără a necesita utilizarea unor tipuri diferite de hârtie sau alt suport de imprimare. Opțiunile includ un finisaj lucios, pentru o imprimare durabilă (de până la 100 de ani), și trei variațiuni de finisaj semi-lucios, pentru fotografii rezistente la amprente și ștergere, care pot fi date fără probleme din mână în mână.
Noua SELPHY CP1000 oferă libertatea personalizării printurilor, fie că este vorba despre imagini de dimensiuni standard sau de forme mai neobișnuite, cum ar fi stilul Instagram™ 50 x 50 sau un print de dimensiunea unui card de credit. Imprimanta oferă și posibilitatea imprimării de fotografii pentru acte de identitate, de 43 de dimensiuni predefinite – perfectă pentru birouri mici unde este necesară imprimarea rapidă a insignelor de identificare cu fotografie. În plus, fiecare imprimare se face cu minimum de risipă, datorită capacității de a printa două fotografii de indentificare de dimensiuni diferite pe aceeași coală de hârtie, iar precizia și acuratețea la decupare sunt îmbunătățite prin intermediul liniilor directoare.
SELPHY CP1000

Beneficiile-cheie ale modelului SELPHY CP1000

  • Imprimantă foto compactă, ideală atât pentru acasă cât și în deplasare
  • Imprimare simplă și rapidă, direct de pe camera foto, stick USB sau card de memorie
  • Amintiri durabile prin printurile rezistente, la calitate de laborator fotografic
  • Finisaje la alegere pe hârtie fotografică standard
  • Fotografii de identitate în formatele standard cele mai răspândite

 
[products ids=125018104,125010142,104530,125014068]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.