Concurs: Verde

Ca să începem sezonul cu vreme bună în forță, anunțăm startul concursului „Verde” și te trimitem de 1 mai la Sandalandala, în Vama Veche!
Verdele se pare că se clasează pe locul doi , după albastru , în preferințele oamenilor și ocupă mai mult spațiu în spectrul vizibil al ochiului uman. Verdele natural , de la nuanța pădurilor la cea a lămâiului , este considerat a fi liniștitor și împrospător , cu un echilibru natural între nuanța caldă și cea rece (galben și albastru).
Semnificațiile culorii verzi sunt :  natură ,vigoare, primăvară, viață , fertilitate , iarbă , renaștere ,tinerețe, ecologie , belșug, mediu înconjurător , pamânt , aer , viața eternă.   armonie , echilibru , calm , inteligență ,creativitate , bani (USD) , generozitate , zodia racului (verde strălucitor) , Islam.
Din punct de vedere psihologic , verdele relaxează atât mental, cât și fizic. Ajută totodată la depășirea depresiei ,a nervozității și anxietății. Oferă un sentiment de reînnoire , autocontrol și armonie.
Așteptăm așadar fotografiile tale cu și despre verde! Care verde? Bună întrebare! Ar putea fi verdele de la semafor, ceaiul verde baut de dimineață într-o cană verde și ea sau un fresh de kiwi, la care o să poftim cu siguranță când jurizăm imaginile. O rochie verde, un peisaj de primăvară, un portret și povești la firul ierbii și lista poate continua.
Ingredientul cel mai important este însă povestea. Orice ar conține imaginile tale verzi, surpinde-ne cu o poveste frumoasă, care să ne ducă cu gândul la primăvara pe care-am așteptat-o cu atâta nerăbdare.
Înscrie-te ACUM!
 


Înscrie 3 fotografii în concursul „Verde!” si poți câstiga un sejurur de 1 mai pentru cate 4 persoane  (cazarea la cort și micul dejun asigurate pentru tine și încă 3 prieteni), în Vama Veche, la SandalandalaNu îți face griji dacă nu aveți cort, îl veți primi de acolo.

Denumire concurs: „Verde!”
Tema concursului: Fotografii de primăvară, cât mai verzi
Perioadă concurs: 07-26 Aprilie 2015
Jurizarea: 27 Aprilie 2015
Anunțarea câștigătorului: 28 Aprilie 2015
Premiul: Două sejururi de 1 mai pentru câte 4 persoane  (cazarea la cort și micul dejun asigurate pentru tine și încă 3 prieteni), în Camping Sandalandala, Vama Veche, în perioada 1-3 mai.
portret
Regulamentul complet îl găsești aici.
Pentru cei 8 ( 2 câștigători + 3 prieteni de-ai fiecăruia), concursul merge mai departe pe pagina de facebook a campingului Sandalandala!
Cele două echipe vor face fotografii legate de Sandalandala, cu atmosfera și tot ceea ce e interesant în camping– imagini care să surprinda cel mai bine spiritul Sandalandala, adică locul perfect în care te distrezi și te relaxezi cu prietenii. Jurizarea finală se va face prin postarea pe FB-ul Sandalandala a maxim 5 fotografii de echipă. Și de această dată, marele premiu va fi un weekend la Sandalandala (cazare cort 4pax+mic dejun), oricând pe perioada verii 2015.
Câștigătorul marelui premiu va anunța perioada în care va beneficia de premiu pana pe 1 iunie 2015.
Îți dorim creativitate și lumină bună!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.