Eveniment: Convenția Națională a Fotografilor de Nuntă din România

Fotograful de nuntă are nevoie permanent de educație. Și de o legătură strânsă cu breasla din care face parte. WeddingStaff crede cu tărie în educația de calitate și, de aceea, te invităm la Convenția Națională a Fotografilor de Nuntă din România între 8 și 11 iunie 2015.
Știm că sună pompos, însă vrem să fie cel mai tare eveniment destinat fotografilor de nuntă din România. Avem lectori numai unu-și-unu, aleși tocmai pentru ca să ai parte de ce e mai bun:
1. Sergey Ivanov
Sergey e unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din zona rusească a fotografiei de nuntă. Stilul lui este inconfundabil, ușor oriental în prelucrare dar extrem de precis în exprimare. A fost și acum 3 ani în România și a încântat la maxim audiența. Găsiți un interviu cu el aici.


2. Marius Bărbulescu 
În 2014 a ajuns în top 10 mondial fotografi de nuntă. Ceea ce nu e puțin lucru. Marius surprinde prin unicitatea conceptelor, prin abordări surprinzătoare, printr-o execuție excelentă. Sigur vei avea de învățat de la el.

3. Marian Sterea
E probabil cel mai cunoscut și căutat fotograf de nuntă din România. Aproape 100.000 de fani ai paginii lui de facebook îi caută opinia și îi iubesc imaginile. E fotograful cu cea mai spectaculoasă evoluție, cu un ‘focus’ incredibil asupra a ceea ce are de făcut.

4. Marius Bărăgan
Nu există revistă românească a cărei copertă să n-o fi realizat. Cu un studio la standarde occidentale, Marius e fotograf de fashion. Și o face atât de bine încât e primul nume în mintea agențiilor de publicitate când vine vorba de fotografie. Puțin filosof, puțin cam modest, spiritual și extraordinar de inventiv cu camera în mână, Marius te va inspira să aduci o aromă de fashion în fotografia ta de nuntă.

5. Igor Schimbător
Un fotograf sentimental, blând și cu grai moldovenesc, Igor te va cuceri. Are o viziune proprie asupra fotografiei de nuntă, cu accent pe conținut real, nefabricat. Igor lucrează internațional și va fi interesant să explice cum a ajuns să aibă nunți în Paris, Londra și Roma.

6. Daniel Chindea
Fotograf român de nuntă, cu vechime în breaslă, e unul dintre fondatorii WeddingStaff. Daniel îți va vorbi cu umor și prietenie despre cum și ce în business-ul fotografiei de nuntă. Are experiența a zeci de workshop-uri și acea căldură sufletească ce te va cuceri și convinge că poți să faci mult mai bine ceea ce faci.

Programul Convenției este de 4 zile și totul se întâmplă acolo unde Eminescu a cugetat la poeziile lui: Ipotești, Memorialul Eminescu, județul Botoșani.
Am pregătit pentru tine un amfiteatru interior impresionant, cu proiecții live din camera foto a lectorului. Avem și amfiteatru roman exterior, săpat în deal. Căsuțe pentru cazare la prețuri imbatabile. Foișor imens pentru petrecerea timpului liber. Grădină cu pomi în floare.

amfiteatru exterior
amfiteatru interior
Vom avea în fiecare seară spectacole și întâmplări frumoase: grătare, berbecuți, brânzeturi direct de la stână, muzică la cobză, proiecții de film, dans popular. Nu se poate să nu fii cucerit.
Înscrie-te la Convenție trimițând un email la info@weddingstaff.ro și spunând în mesaj câte locuri vrei și datele de facturare necesare. Prețul participării este croit să îți fie accesibil: 490EUR. Prețul nu include cazarea (30 lei / noapte).
Dacă te înscrii până în 1 aprilie, prețul devine 450EUR. Adică early booking, ca la avion. Dacă ești prietenul WeddingStaff (ai mai fost la workshop-uri ShoOt like a PRO sau la Convenția 2014) atunci prețul este de 420EUR.

Iată un mic preview al celor ce s-a întâmplat la Convenția din 2014:


Mai multe informații, imagini și cuvinte frumoase despre Convenție găsești pe pagina WeddingStaff.
Un material realizat de echipa WeddingStaff.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Salut Cosmin. Transportul si mâncarea nu sunt asigurate, in mod evident. Romania e mare si necesitatile de hrana sunt diverse 🙂

  • ok, in afara de cei 450 euro + 30 lei cazare/noapte….de ce mai am nevoie? transportul si mancarea sunt asigurate?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.