Nikon COOLPIX P900 – cel mai puternic zoom optic din gama

SKIN, unic importator Nikon în România, a anunțat astăzi lansarea aparatului foto compact Nikon COOLPIX P900, echipat cu cel mai puternic zoom optic din gama sa.
Nikon COOPIX P900 oferă un zoom optic 83x, care acoperă un interval de distanțe focale de la 24 mm până la 2000 mm, extensibil până la 4000 mm prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom, și oferă noi orizonturi în orice situație de fotografiere. Obiectivul cu diafragma maximă între f/2.8 și f/6.5 este capabil să ofere o definiție extrem de clară a imaginii chiar și atunci când zoomul este acționat până la limita telefotografică de 2000mm (echivalentul formatului de 35 mm) a acestuia.
Aparatul este dotat cu un senzor CMOS iluminat din spate, cu rezoluție de 16,2 megapixeli și procesor de imagine EXPEED C2.
Noul model beneficiază de un sistem VR îmbunătățit cu dublă detecție, care reduce neclaritățile, ca și când s-ar fotografia cu un timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt. Acest nou sistem VR atenuează mai bine vibrațiile, prin detectarea simultană a mișcărilor de la obiectiv (senzor de viteză unghiulară) și de la senzorul de imagine (informații despre vectorul de mișcare).


Capabilitățile WIFI și NFC ușurează conectarea și partajarea, iar funcțiile GPS/GLONASS/ QZSS înregistrează locațiile în care se fotografiază.
Monitorul LCD, cu unghi variabil de 7.5cm/3-inci, aproximativ 921.000 puncte și tehnologie RGBW, permite surprinderea de imagini din orice unghi, iar senzorul pentru ochi comută automat de la fotografierea prin intermediul afișajului la fotografierea prin vizor.
Filmele Full HD 1920 x 1080/60p beneficiază de sunet stereo înregistrat prin intermediul funcției Zoom microfon, care schimbă direcția de recepție în concordanță cu modul de operare al zoomului, iar funcția Focus Peaking ușurează focalizarea manuală prin evidențierea zonelor focalizate.
Noul Nikon COOLPIX P900 va fi disponibil în România în a doua jumătate a lunii martie.
**Cu ocazia lansării noului aparat foto Nikon COOLPIX P900, Skin ne propune și un concurs foto: „SUNT de 83X mai PUTERNIC”, organizat pe pagina oficială de facebook a comunității nikoniștilor din România. Testați incredibilul zoom al noului P900! Găsiți cele 3 indicii ascunse în gigapanoramă, alegeți varianta corectă de răspuns și intrați în finala care vă poate aduce marele premiu: un aparat foto Nikon COOLPIX P900! Perioada de concurs este 2-31 martie 2015. Zilnic vor extrage aleator un câștigător care va primi o șapcă Nikon.
[products ids=125017591]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Un aparat foto foarte bun, care face poze de o calitate impresionanta iar pretul este unul accesibil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.