Concurs Winter Air Sports 2015

Împătimit al sporturilor de iarnă? Atunci te așteptăm la Winter Air Sports!
F64 va fi prezent în perioada 27 februarie-1 martie, la Sinaia COTA 2000, unde se va desfășura cea de-a 8-a editie a festivalului WINTER AIR SPORT, un eveniment sportiv de anvergură dedicat tuturor iubitorilor de acțiune și aventură în aer liber. Caută cortul GoPro și fă-ne o vizită!
Nu ne limităm însă aici. Ți-am pregătit, ca și în anii trecuți, un concurs dedicat!
Perioada desfășurării concursului: 20 februarie-6 martie 2015
Tema concursului:
Vrem să vedem fotografii de sport de acțiune iarna, fie că vorbim de snowbording, ski extrem sau acrobatic, snow-kite, snowmobiling și altele asemenea. Dacă au fost realizate chiar în cadrul Winter Air Sports e încă și mai bine, întrucât aici ai șansa să-i surprinzi pe sportivi în impostaze cu adevărat extreme.
winter air sports
Înscrie-ți fotografiile în platforma de concurs F64 și poți câștiga unul dintre cele 6 premii la bătaie, de care să te bucuri oriunde ai pleca hai-hui.
Premii:
Marele premiu:  camera de acțiune GoPro HERO
Mențiuni: 5 mențiuni, fiecare constând într-un selfie stick extensibil de la KitVision și o eșarfă tubulară F64.
Poți încărca maxim 3 imagini! Așteptăm fotografiile tale aici!
Fotografiile vor fi jurizate de către membrii echipei F64.
Nu uita să citești și regulamentul complet al concursului.
Iar dacă simți că ai nevoie de sfaturi sau de inspirație, te invităm să vizionezi și interviul cu Mihai Ștețcu despre fotografia de acțiune iarna:


Succes!
Despre Winter Air Sports 2015:

La ediția 8 a evenimentului sunt așteptați să participe toți riderii practicanți de snow-kite, zbor cu parapanta, schi acrobatic sau alte sporturi gravitaționale, precum și toți cei care vor să descopere senzațiile unice obținute prin practicarea acestor sporturi spectaculoase.
Vor fi prezenți și invitați speciali din străinătate, sportivi de renume care vor impresiona publicul cu demonstrații și acrobații oferite pe toată durata festivalului.
Toți participanții, de la competitori experimentați până la amatori entuziaști, se pot înscrie la oricare dintre categoriile de concurs organizate: Race-Kite, Freestyle sau Speedfly, iar pasionații de effort și anduranță pot participa la turele de schi în nocturnă.
WINTER AIR SPORTS se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, în imediata vecinătate a telecabinei Cota 2000, având baza la staţia de jos a telescaunului din Valea Soarelui la pubul H2O.
Update : Fotografii de la ediția din 2015 a Winter Air Sports

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.