Noul Nikon D5500 e plin de surprize!

Alături de prietenii de la Skin, desfășurăm în perioada 5-15 februarie o campanie dedicată noului Nikon D5500.
Da! S-a lansat un nou DSLR Nikon, care debutează cu un body mai mic și mai ușor (mai mic chiar și decât D3300), cu un ecran tactil care-ți va face viața mai ușoară, 39 de puncte de focalizare și o viteză de declanșare de 5 fps.
Cu ocazia lansării, ți-am pregătit și câteva surprize.
Astfel, dacă achiziționezi un DSLR Nikon D5500 în perioada 5-28 februarie, vei pleca acasă nu doar cu un super aparat, ci și cu un smartwatch MyKronoz ZeClock, în valoare de 449 lei.
Mai mult, urmărește-ne pe Facebook în perioada 5-15 februarie și participă la foto quizz-ul Nikon D5500. Vom lansa câte o întrebare pe zi și fiecare răspuns corect are o șansă de câștig.
Ce am pus în joc? Un voucher de 1000 lei, valabil la achiziționarea unui Nikon D5500.
Întrebările vor fi despre noul aparat, așa că fă bine și citește cu atenție acest articol dar și regulamentul complet.
Surprizele nu se opresc însă aici.
Tot în perioada 5-15 februarie te așteptăm în showroom-ul F64 din Bd. Unirii nr. 45 pentru a testa noul Nikon D5500 și pentru a te răsplăti cu ceva dulce.
În urma tombolei pe care o organizăm în magazin, unul dintre voi va pleca acasă cu un tort în forma aparatului.
Regulamentul tombolei îl găsești aici.
Despre Nikon D5500
Aparat foto dSLR ce încorporează un senzor APS-C de 24 de megapixeli fără filtru AA (antialiasing) și un procesor de imagine Expeed 4.
Aparatul este dotat cu un ecran LCD rabatabil cu diagonala de 3.2″ (8,1 cm), dar și cu module Wi-Fi și GPS (GP-1A).
Sistemul de autofocalizare cu 39 de puncte de la Nikon, dispune de 9 senzori de tip cruce în centru, fiind întotdeauna concentrat asupra subiectului, indiferent de poziția acestuia în cadru.
Oferă posibilitatea de fotografiere în rafală cu până la 5 cadre pe secundă (fps), ideal pentru acțiuni rapide dar și pentru portrete candide, asigurându-te că gesturile sau expresiile faciale trecătoare vor fi surprinse exact la momentul potrivit.


Fiind pregătit pentru diferite situaţii, de la mişcări rapide până la condiţii dificile, cu lumină scăzută, D5500 nu dezamăgeşte. Chiar şi atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari sau prezentate pe un ecran mare, fotografiile şi filmele reflectă extrem de clar modul în care vezi lumea.
Specificații:
Senzor CMOS în format DX 24.2MPx
Procesor de imagine EXPEED 4
• Fără filtru optic low-pass
Ecran LCD tactil de 8,1 cm, cu unghi variabil, oferă un unghi de vizualizare larg și o rezoluție înaltă, de 1.037.000 puncte
Filmare Full HD 1080p la 60 fps
• Fișiere video format MOV
Conectivitate Wi-Fi integrată și GPS ( opțional cu Nikon GP-1A )
• Fotografiere în rafală cu până la 5 cadre pe secunda (fps)
• Senzor autofocalizare Multi-Cam 4800DX cu 39 de puncte
• Intervalometru
• Sensibilitate ISO maxima: ISO 25600
• Alimentare: acumulator Li-ion EN-EL14a
Bliț încorporat: automat, portret, copil, prim-plan, portret de noapte, petrecere/interior, portret animal de casă, foarte intens, artă pop, ilustraţie foto, efect aparat foto jucărie: bliţ automat cu ridicare automată. P, S, A, M, mâncare: ridicare manuală prin apăsarea butonului
Raza efectivă bliț: aprox. 12m cu bliț manual
• Patina bliț extern: Hot-shoe
• Număr de ghid Aprox. 12/39, 12/39 cu bliţ manual (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)
• Viteza maxima de Sincronizare bliț extern: 1/200 s
Fotografii realizate cu Nikon D5500:

Extrem de portabil şi foarte confortabil în manevrare, acest DSLR va fi cu siguranță companionul preferat în orice excursie sau proiect foto pe care îl faci.
Îl vrei? Participă la concurs pentru a beneficia de voucherul de 1000 lei.
Succes!
Luni, 23 februarie: noutăți
Am extras fericitul câștigător al tombolei din magazin, iar tortul în forma unui aparat D5500 merge acasă la Bogdan Valentin. Felicitări!
[products ids=125016767]

Alți fotografi au mai citit și:

12 Comments

  • Imi doresc sa castig acest concurs la care m-am inscris,sper din tot sufletul sa fiu extras si sunat de catre un reprezentant

  • Sa fiu sincera imi doresc sa castig acest concurs la care m-am inscris,sper din tot sufletul sa fiu extrasa si sunata de catre un reprezentant .

  • , 39 de puncte de focalizare și o viteză de declanșare de 5 fps .Imi doresc ss castig acest aparat pentru a inmortaliza fiecare clipa familia mea!!

  • Daca pozele ar vorbi,nu am mai avea nevoie de acele persoane care ar fi in cadru 🙂

  • Sunteți foarte buni

  • imi doresc sa castig acest aparat pentru a inmortaliza fiecare moment alaturi de copii mei dragi si familie .

  • Succes!

  • Mult succes!

  • Imi doresc sa castig acest concurs la care m-am inscris,sper din tot sufletul sa fiu extras si sunat de catre un reprezentant

  • Imi doresc sa castig acest concurs la care m-am inscris,sper din tot sufletul sa fiu extrasa si sunata de catre un reprezentant ,sper sa mi se indeplineasca dorinta pe care mi-am puso…suna altfel nu…

  • Ami doresc sa castig la acest concurs la care mam anscris sper din tot sufletu sa fiu exstras si sa fiu sunat de catre reprezentatul care a organizat concursul sper sa mi se andeplineasca dorinta pe care meam puso

  • Excelent aparat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.