Expoziţie de fotografie: AOTEAROA

Expoziție cu fotografii din Noua Zeelandă, realizate de Dan Dinu
Te invităm să vizitezi, prin intermediul imaginilor, cele mai emblematice locuri din cele două insule care alcătuiesc Noua Zeelandă, cu ajutorul unei expoziţii de fotografie şi a unei videoproiecţii.
Împreună cu un grup de pasionaţi de fotografie, Dan  Dinu a vizitat această ţară în 2013, în cadrul unei ture foto organizate sub sigla Photolife.
 
expoziție
Puţine locuri de pe Pământ rivalizează la capitolul frumuseţe şi diversitate cu Noua Zeelandă, iar un astfel de loc nu avea cum să nu fie o atracţie importantă pentru un fotograf de natură cum este Dan Dinu. Peisajele vulcanice inedite, plajele şi zonele de coastă spectaculoase, fiordurile, gheţarii şi munţii, pădurile impresionante şi o faună aproape în totalitate endemică, fac din Noua Zeelandă o ţară cu un peisaj uimitor, unic in lume.


Pe lângă imaginile ce alcătuiesc această expoziție, vei avea ocazia să afli povestea formării insulei şi să vezi mult mai multe imagini într-o videoproiecţie inedită, ce reuneşte atât fotografii, cât şi filme sau timelapse.
La realizarea acestei videoproiecţii a contribuit şi Ștefan Huţu, unul dintre fotografii participanţi la tură.
„Fotografia nu este doar o artă, este un mod de viață. Este felul în care vedem lumea din jur și felul în care o simțim și o interpretăm. Este singurul mod de a opri timpul în loc și de a fura fracțiuni de secundă. Este modul prin care porționăm timpul în amintiri care contează și felul în care îl facem să ne aparțină.” (Dan Dinu)

Expoziția este deschisă între 27 ianuarie – 15 februarie 2015 la spaţiul expoziţional al magazinului F64 din Bucureşti, aflat pe bd. Unirii nr. 45, şi va fi vernisată marţi,  27 ianuarie, de la ora 19.30.
Pentru a participa te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa: seminarii@f64studio.ro.
Avem 35 locuri disponibile. Participarea va fi confirmata de noi, cu un reply la mesajul trimis.
Te aşteptăm!
 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Chiar daca nu are neaparat legatura cu continutul articolului, am o intrebare: cum poate fi imprimata o fotografie panoramica ?

    • Buna ziua,
      pentru printarea imaginilor panoramice, puteti apela oricand la serviciul nostru de printing 🙂 Avem posibilitatea sa printam la noi in magazin panorame cu latimea de 152mm, 127mm sau 305mm si lungime de aproximativ 1,5m. Depinde insa si de formatul imaginii si de modul in care se incadreaza pe format. Dar solutii se gasesc. De asemenea, pentru panorame mai mari, va putem ajuta sa printati prin colaboratorii nostri. Va asteptam oricand cu drag in magazin sau cu un email la printing@f64studio.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.