ENFO 4X4 : Expoziţie şi concurs off road (II)

Vruummm, vruuummm, vruuummmm! Anunţăm cu bucurie desfăşurarea celei de-a doua ediţii a expoziţiei ENFO, organizată în colaborare cu prietenii de la GTC Auto și GTC MotorSport.
Suntem nerăbdători să vedem ce fotografii aţi realizat voi, cei pasionaţi, la competiţiile organizate de-a lungul anului.
Off road înseamnă curaj, îndrăzneală, spirit de echipă, adrenalină extremă iar toate acestea conturează atât personalitatea concurenţilor cât şi pe cea a fotografilor. Un fotograf timid nu se va afla niciodată în jurul acestor maşini cu corp de tanc şi motoare zgomotoase.
Pentru că avem în echipă F64 colegi care aşteaptă cu nerabdare astfel de competiţii şi merg echipati precum un comando special şi pentru că ştim că există printre voi fotografi de acţiune şi off road talentaţi, încercăm să aducem mai aproape de public tot ceea ce înseamnă competiţie off road prin această expoziţie dedicată, ENFO 4×4 2014.
Cum?
Prin organizarea concursului 4×4 Photo Action powered by GTC Auto în perioada 17 – 27 noiembrie.

  • Te invităm să înscrii fotografiile cu tema off road şi acţiune pe platforma noastră de concurs, aici.

Fotografiile câştigătoare, 20 la număr, vor fi selectate de un juriu alcătuit din Ionut Macri, reprezentant echipă GTC şi un membru al echipei F64.
Acestea vor fi expuse în sala expozitională a magazinului F64, in perioada 02 – 14 decembrie 2014.
Vernisajul va avea loc pe data de 3 decembrie 2014, începând cu ora 19:00. Fotografiile vor rămâne expuse până la data de 14 decembrie.
Cele mai bune 3 fotografii vor fi premiate. Premiile sunt oferite de GTC Auto:
premiul 1: o camera HD GoPro
premiul 2: o statie CB President
premiul 3: un set walkie-talkie President
 
Pe locuri, fiţi gata… start înscriere fotografii! Le aşteptăm!
Câştigatorii premiilor şi fotografiile selectate pentru expoziţie vor fi anunţate pe data de 28 noiembrie.
Despre prima ediţie a acestei expoziţii poţi citi mai multe AICI.
Clubul sportiv GTC MotorSport este unul dintre cele mai mari cluburi de off road din România, peste jumătate din membrii săi fiind sportivi licenţiati FRAS şi participând la competiţii în ţară şi în străinătate. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost înfiinţat la sfârşitul anului 2011 şi are în prezent circa 50 de membri. În fiecare an GTC MotorSport a reuşit performanţa de a avea sportivi pe podiumul Campionatului Naţional de Off Road şi de a se clasa în topul clasamentului general al cluburilor din Campionatului National de Off Road.
GTC Auto este un service multimarcă modern, afiliat la reţeaua internaţională AD Garage. Datorită pasiunii pentru off road şi experienţei acumulate în peste 15 ani, GTC Auto este un nume binecunoscut celor care îşi doresc repararea sau modificarea maşinilor 4×4 pentru competiţii off road, vânătoare, expediţii sau uz utilitar. Prin magazinul online GTC Auto SHOP, se pune la dispoziţia clienţilor o gamă completă de piese şi accesorii pentru off road, de la cei mai renumiţi producători mondiali, dar şi produse low-budget.
 
Let’s be OFF ROAD!


 

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Nice to visit

  • Buna ziua, din pacate platforma de concurs nu redimensioneaza singura fotografia. Ne pare rau. Va putem ajuta cumva?

  • Pentru ce trebuie sa redimensionez poza?. De ce nu se redimensioneaza automat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.