O nouă gamă de produse Canon, la Photokina 2014

Astăzi, 15 septembrie 2014, în cadrul Photokina, cel mai mare târg de imagistica din lume, Canon a prezentat o gamă nouă de şapte produse şi servicii, inclusiv noul Canon Cross media station. Gama include un nou DSLR, cel mai puternic PowerShot de buzunar din prezent și noua versiune Irista, sistemul Canon de gestionare a imaginii în cloud.
Aceste noi produse subliniază angajamentul pe care Canon l-a luat în faţa clienţilor în ceea ce priveşte inovaţia, lansând pe piaţa noi instrumente pentru a imortaliza şi pentru a distribui ceea ce ne înconjoară.
Noul EOS 7D Mark II este un DSLR revoluţionar construit pentru viteză, oferind performanţă şi putere:

  • Realizat pentru a surprinde instantaneu acţiunea, poate trage cu până la 10 cadre pe secundă fără a pierde din rezoluţie şi setează un nou etalon pentru viteză , cu un sistem[1] AF cu 65 de puncte şi cu două procesoare “DIGIC 6”.
  • Pentru imagini frumoase cu detalii incomparabile, fie şi în situații de iluminare dificilă, EOS 7D Mark II dispune de un nou senzor de măsurare a expunerii de 150k pixeli RGB + IR și un nou senzor de 20.2 MP APS-C CMOS, ce oferă o valoare ISO echivalentă ISO 100-16,000 nativ.
  • Oferind posibilităţi de personalizare completă a controlului, produsul asigură un număr de interfeţe de control ce pot fi complet personalizate și un nou vizor care oferă o acoperire de aproximativ 100% .
  • Noul EOS 7D Mark II oferă, de asemenea, o suită de caracteristici pro-standard pentru filmare, inclusiv 60p Full HD, ieșire HDMI necomprimată și tehnologie Dual Pixel CMOS AF
  • Pentru mai multe informaţii despre EOS 7D Mark II vizitaţi: Canon Romania Facebook

[1] Numărul de puncte AF diferă în funcție de obiectiv
Canon EOS 7D MARK II
Pentru cei care caută o calitate a imaginii fără compromisuri, într-un format compact, ce poate fi ţinut în buzunar, PowerShot G7 X este partenerul perfect, oferind posibilităţi de control similar camerelor profesionale și fotografiere rapidă:

  • Noul PowerShot G7 X este prima cameră concepută de Canon care încorporează un nou senzor CMOS retroiluminat de 20.2 Megapixeli – ce livrează rezultate excepţionale în toate situaţiile
  • Aparatul urmează ADN-ul iconic pentru seria PowerShot G, care pune împreună un obiectiv ultraluminos f / 1,8-2.8 de primă clasă cu factor de zoom 4.2x, cu tehnologiile de imagistică de ultimă generaţie Canon, într-un corp metalic rafinat.

PowerShot G7 X se alătură binecunoscutului PowerShot G1 X Mark II, fiind parte dintr-o categorie în continuă expansiune a camerelor compacte oferite de Canon. Ca urmare a nevoilor consumatorilor, Canon va consolida și mai mult gama prin dezvoltarea unor modele care încorporează senzori mai mari și obiective cu plajă focală mare.

Photokina
Pe baza feedback-ului primit din partea clienților și ca parte a evoluției serviciului Irista, au fost anunțate o serie de noi caracteristici:

  • O integrare completă a aparatelor foto compacte Canon cu WI-FI şi a DSLR-urilor, disponibilă începând de astăzi
  • Începând cu Decembrie 2014, sistemul va fi optimizat pentru tabletele ce funcționează pe iOs şi Android, reflectând funcționalitatea Irista pe PC, dar cu o interfață proiectată pentru vizualizarea bibliotecii de imagini optimizată pentru cele mai populare tablete
  • O integrare Adobe Lightroom ™, care permite utilizatorilor să încarce în timp real și să sincronizeze toate editările Lightroom în Irista, disponibilă începând cu luna Decembrie
  • Introducerea unui serviciu de realizare a albumelor foto, crearea și comanda albumelor tipărite direct în Irista, lansate până la Crăciun. De asemenea, va exista şi o opțiune de a imprima imaginile direct de pe platforma Irista.
  • Pentru mai multe informaţii despre Irista vizitaţi: Canon Romania Facebook

Obiectivul EF-S 24mm f / 2,8 STM este primul obiectiv 24mm EF-S pancake de la Canon – cu un design portabil și ușor, ideal pentru a surpinde frumuseţea unui oraş atunci când călătoriţi, sau pentru fotografierea discretă a celor dragi la evenimente sociale.
Obiectivul EF 24-105 mm f / 3,5-5,6 IS STM este un nou obiectiv cu distanţă focală 24-105 mm. Construit pentru performanță optimă atunci când este utilizat în combinație cu un DSLR full-frame de la Canon, aceasta oferă un interval focal versatil pentru a realiza fotografii cât mai diverse, cu avantajul suplimentar al unei focalizări discrete prin STM și al unui stabilizator de imagine.
Noul EF 400mm f / 4 DO ÎS II USM este cel mai recent obiectiv super-telefoto Canon, ideal pentru fotografii care au nevoie de un design compact și ușor, indiferent de distanţa focală. Acesta dispune de a treia generație de tehnologie Diffractive Optics de la Canon și o structură optică complet reproiectată, pentru rezultate uimitoare .
Pentru mai multe informaţii despre obiective, vizitaţi: Canon Romania Facebook.
 


Cu un zoom foarte mare, 65x într-un corp compact și ergonomic, noul PowerShot SX60 HS este rapid, flexibil și construit pentru a surprinde acţiunea de la distanţă.

  • Cel mai puternic zoom optic existent într-un aparat foto compact Canon
  • Filmare full HD cu 60 de cadre/secundă şi control manual care oferă libertatea de a realiza filme la o calitate impresionantă
  • Pentru mai multe informaţii despre PowerShotSX60 vizitaţi: Canon Romania Facebook

Photokina
De asemenea, la Photokina se lansează şi Cross Media Station, un produs care cuprinde viziunea Canon pentru un viitor conectat. Cu spaţiu de stocare inclus şi acces la internet încorporat, precum şi opţiunea de transfer de fotografii via NFC, fotografiile vor fi disponibile imediat, în orice împrejurare.
Canon Cross Media
 
Poți urmări toată activitatea Photokina Canon prin intermediul canalului oficial Canon Europe YouTube, unde materialele video încărcate vor furniza un rezumat al evenimentelor fiecărei zile. Alternativ, toată acțiunea poate fi urmată în direct pe Facebook sau pe Twitter la CanonPhotokina/ #CanonPhotokina.
Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 17.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).
Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă astăzi mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi de larg consum.  Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.
Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovatoare produse şi servicii, venind în întâmpinarea nevoii de creativitate a clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon oferă fiecărui client posibilitatea de a-şi urma pasiunea pentru fotografie.
Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.
Pentru mai multe informaţii despre Canon România accesaţi: www.canon.ro
[products ids=125014768]

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Approx. 1800 EUR, as fi inclinat sa afirm… Grip: 320 EUR…

  • Pai si? Pretul la 7d2? Dar linkul de cumparare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.