Despre fotografia de nuntă cu Theo Manuşaride şi Vlad Cosmin

Postat de: F64 F64

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat, ceva albastru… De aici încep agitaţia miresei şi a domnişoarelor de onoare în ziua nunţii şi emoţiile mari pentru mire, care nu are voie să-şi vadă mireasa înainte de biserică. Dar oare care sunt lucrurile care fac inima unui fotograf de nuntă să-i bată mai tare?

Curioşi din fire, i-am invitat pe Theo Manuşaride şi Vlad Cosmin în spaţiul idilic de la Acuarela şi i-am întrebat despre începutul lor în fotografia de nuntă, provocările de pe teren, miri, socri şi invitaţi, aparate foto, poveste şi inspiraţie. Rezultatul îl puteţi vedea în reportajul video de mai jos.

Faceţi cunoştinţă cu Theo şi Vlad

Theo vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre riscul asumat de a deveni fotograf de nuntă din ziua în care, invitată fiind la nunta unei prietene, a primit aprecieri pentru fotografiile sale, realizate din ipostaza de oaspete.

Pentru Vlad, totul a pornit din ambiţie şi din a-i face mândri pe cei din jur de fotografiile sale. El îmbină în permanenţă această ambiţie cu experimentele pentru a contura stilul personal.

Care este combinaţia preferată de aparat şi obiectiv foto, cât de importante sunt conduita de business şi brandingul, cum procedezi cu mirii care sunt timizi şi cum reuşesti în final să creezi o poveste, despre toate acestea vei afla urmărind acest reportaj.

Inspiraţia este vitală în acest tip de fotografie. Atât Theo cât şi Vlad ne-au vorbit despre fotografii lor preferaţi, însă ambii punctează originalitatea şi nu imitaţia portofoliilor.

Sunt miresele curajoase sau vor fotografii îndrăznețe, dar fară a clinti un fir sau un cristal swarovski din rochia preţioasă? Aţi ghicit, ne referim la şedinţele foto trash the dress. Theo si Vlad ne povestesc din experienţele lor cu acest curent inedit în fotografia de nuntă.

Rămâi alături de noi până la final. Vom încheia, de data aceasta, cu două fotografii ce ilustrează stilul celor 2 invitaţi. Spaţiul şi modelele sunt aceleaşi, perspectivele alese de invitaţii noștri te vor surprinde plăcut.
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top