Echipament foto-video de iarna pentru pasionatii de actiune

Pentru ca nu mai e de gluma cu iarna, e momentul sa facem un bilant al echipamentului foto-video de iarna pentru pasionatii de actiune. Aruncati un ochi si vedeti ce va surade. 

Recomandarile noastre includ camere video de actiune, cu sau fara ochelari, carcase si huse, sisteme de prindere si accesorii. 

Pentru a vizualiza oferta completa la camere video de actiune si accesorii, intrati aici

 

1. Camere de actiune

GoPro HERO3+ Black Edition
Camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition filmeaza cu o rezolutie 4k si este potrivita inclusiv pentru slow-motion-uri la 720p, cu 120 fps. Camera video sport GoPro HERO3+ Black poate fi controlata de la distanta cu ajutorul unui telefon sau a unei tablete pe care a fost instalata aplicatia GoPro App. De asemenea, camera poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi GoPro dedicate. Telecomanda este inclusa in pachet, alaturi de un card de memorie de 32GB. 
[products ids=PV125007880-1]

 

Camera Drift HD Ghost-S
Camera Drift HD Ghost-S este o camera de actiune compacta, dar foarte robusta, gandita sa furnizeze imagini la o calitate excelenta in conditii extreme de utilizare. Obiectivul wide 160° se roteste in jurul axului, astfel incat camera poate filma din orice pozitie. 
Conectivitatea WIFI va ofera posibilitatea transmiterii imaginilor inregistrate rapid catre o tableta sau un smartphone, sau spre un server pentru publicarea. Drift HD Ghost-S dispune de o telecomanda pe care o poti prinde de incheietura mainii (prindere inclusa). Ledurile de pe telecomanda isi schimba culoare in functie de modul de inregistrare in care se afla camera ( Video, Foto, Timelapse sau Photoburst). Telecomanda permite schimbarea modurilor de inregistrare precum si inceperea sau oprirea inregistrarii de la o distanta de 10 m.
[products ids=125009596]

 

Sony HDR-AS30
Sony HDR-AS30 este o camera video de actiune gandita sa filmeze in cele mai dificile conditii. Aceasta camera video dispune de un obiectiv superangular de exceptie, Carl Zeiss Tessar ce are un unghi de cuprindere de 170° generand imagini foarte clare, cu un contrast excelent. Conectivitatea WIFI va ofera posibilitatea transmiterii imaginilor inregistrate rapid. Datele pentru viteza si locatie  pot fi inregistrate utilizand noua functie GPS
[products ids=125007800]

 

Midland XTC-400
Camera video de actiune Midland XTC-400 filmeaza la o rezolutie Full HD 1080p si include o baterie care rezista pana la 5 ore. Functia Wi-Fi incorporata iti permite sa te conectezi la un dispozitiv de tip smart pentru streaming live, sa uploadezi inregistrarea direct pe Facebook sau Youtube si nu numai. Midland XTC-400 este singura camera video de actiune care poate fi fixata de ambele parti laterale cat si de baza cu un singur sistem. Camera are inclusa in pachet o carcasa subacvatica pentru filmari sub apa pana la 85 m
[products ids=125009163]

 

Liquid Image Torque HD
Ochelarii Liquid Image Torque HD sunt creati special pentru iubitorii sporturilor offroad, oferindu-va o protectie excelenta. Arata la fel ca o pereche de ochelari de protectie pentru castile de cross, dar camera integrata va permite filmarea la o calitate excelenta Full HD 1080p si fotografierea la o rezolutie de 12 MPx. Conectivitatea WIFI va ofera posibilitatea transmiterii imaginilor inregistrate rapid catre o tableta sau un smatphone, sau spre un server pentru publicarea instantanee
[products ids=125006099]
 
 

2. Carcase si huse

Matin M-7091
Matin M-7091 este o husa de ploaie cu model camuflaj (excelenta pentru fotografierea in natura atat pe ploaie cat si pe ninsoare) destinata aparatelor foto dSLR cu un teleobiectiv cu distanta focala de pana la 300mm. 
[products ids=1043821]

 

Drift Underwater Housing – carcasa subacvatica pentru Drift HD
Carcasa Drift Underwater Housing  permite scufundari la adancimi de pana la 30m oferind in acelasi timp acces asupra tuturor functiilor camerei. De asemenea, carcasa ofera protectie camerei video impotriva socurilor, prafului si umiditatii, fiind ideala pentru ninsori abundente.
[products ids=125009564]

 

 

3. Sisteme de prindere-pe mana, pe piept, pe casca

Sistemele de prindere  va permit montarea camerelor video de actiune  pe cap, pe brat/incheietura mainii, pe umar, pe rollbar, ghidonul, cadru sau pe alte suporturi tubulare, sau chiar pe spatele animalului de companie, 
[products ids= 125009572,125009561,125005402,125005401,125002789]

 

 

 4. Accesorii

In categoria de accesorii, avem manusi fara degete sau cele gandite pentru a fi utilizate pe ecrane cu touch, battery pack pentru deplasari lungi, microfoane sau insertii anticondens.
[products ids=1053157,125009889,125010456,125009571,125005398]

 

Pentru oferta completa, intrati aici

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.