F64 devine magazinul lui Mos Craciun

Postat de: F64 F64

Vineri, 13 decembrie, ziarele vuiau: F64 a fost preluat de catre un investitor strain, tranzactia cea mai mare din online a sfarsitului de an! Vestea ca magazinul a fost preluat a surprins pe toata lumea si cu totii au asteptat ziua de luni sa vada cine anume va detine cel mai mare magazin foto-video din tara.

Fast Forward: luni, 16 decembrie, ora 10.45. Jurnalistii incep sa soseasca la conferinta de presa in care misterul identitatii investitorului urmeaza sa fie dezlegat. Cu caietele de notite in mana, toata lumea asteapta cu seriozitate dezvaluirea secretului. “Doamnelor si domnilor, sa intre noul proprietar F64,” anunta Marian Alecsiu, fondatorul magazinului. De dupa niste panouri apare excentricul investitor, domnul Joulupukki aka Mos Craciun, insotit de renii lui. Expresiile tuturor se schimba instant, de la seriozitate, la confuzie si in final la zambete.

 „Asa cum rostul fotografiei e sa surprinda zambete si venirea mea aici are scopul sa aduca zambete,” a anuntat Mos Craciun, noul proprietar F64, de origine lapona.

Magazinul lui Mos Craciun F64 Magazinul lui Mos Craciun F64

Prima directiva a lui Mos Craciun

Personaj misterios, dar vestit pentru generozitatea lui, Mosul a anuntat imediat prima actiune pe care o va intreprinde in calitate de proprietar al celui mai mare magazin foto-video. „Si pentru ca Mosul crede ca toti oamenii trebuie sa zambeasca, va invita sa aduceti la magazin hainute, obiecte si orice vreti sa daruiti, pe care le vom dona oamenilor din zone defavorizate.”

Actiune umanitara F64

Actiune umanitara F64

Actiune umanitara F64

 

Actiunea umanitara propusa de Mos Craciun se va desfasura in colaboare cu clubul Off Road Adventure Romania care de mai bine de un deceniu a organizat actiuni umanitare de Paste si Craciun pentru a sprijini comunitati izolate din Romania, reusind sa ajunga atat la oamenii inzapeziti in varful muntilor cat si la comunitati uitate de lume in Delta Dunarii. Anul acesta au ales comuna Podeni, judetul Mehedinti, pentru a primi ajutoare.

Cei de la clubul Off Road Adventure Romania povestesc cum se desfasoara o campanie umanitara: 

„Impreuna cu profesorii nostri Geografi, alegem o localitate care prezinta probleme, unde sunt copii care au nevoie de rechizite si mancare, batrani fara curent electric si case fara drum de acces asfaltat. Lucrand cu primariile din zona, construim o evidenta a celor care au nevoie de ajutor si alcatium cate un sac cu produse necesare. Fiecare sac contine tot cei ar avea nevoie cineva cand se muta in casa noua, consumabile: malai, faina, ulei, otet, paste, conserve, fructe, condimente dar si lucruri mai putin obisnuite precum gaz lampant, generatoare de curent sau computere pentru scoli. Anul acesta am ales sa ajutam un numar de 300 de persoane, dintre care aproape 50 de copii.”

Toti cei care doresc sa participe la aceasta campanie umanitara sunt invitati sa aduca/trimita jucarii si hainute la Magazinul F64 din Bld. Unirii nr.45, sector 3, Bucuresti. Pentru mai multe detalii, puteti scrie la marketing@f64studio.ro

Pe langa aceasta campanie umanitara, Mos Craciun, noul proprietar F64, va impune o serie de alte directive printre care: cadouri la fiecare comanda, preturi reduse si surprize pentru cei care au produse in wishlist. 

 

 test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top