Black Friday la F64: noaptea alba a iubitorilor de fotografie

Echipa F64 este la butoane si raporteaza activitatea ultimelor 17 ore, in care nimeni din cei care iubesc acest brand nu a mai dormit. Unii dintre noi sunt aici de ieri, altii de azi-noapte, altii au baut toata cafeaua care era in cladire si acum asteapta un transport special din Brazilia.

Prima comanda de Black Friday la F64 a ajuns la client la 40 de minute dupa efectuarea acesteia, mai exact la ora 00:40.

Black Friday F64

Cifre de Black Friday la F64

Stim ca de cele mai multe ori cifrele nu conteaza, dar sunt uneori ca niste termometre care arata daca totul e in regula (sau nu). Analizand cifrele primei  nopti de Black Friday, putem spune ca temperaturile au fost perfecte. 

A fost cam asa. S-au cumparat 10 produse/minut, rezultand astfel dupa 12 ore de campanie peste 7200 de produse vandute. In acest ritm, previzionam o suplimentare de stocuri. In mai putin de 12 ore am depasit nivelul vanzarilor din tot Black Friday-ul de anul trecut. 

Colegii de la departamentul de call center au primit in primele 12 ore de Black Friday apeluri de la peste 1900 de pasionati de fotografie. Nu se intampla in fiecare zi sa vorbesti cu cateva sute de fotografi, nu?

Black Friday F64

Categoriile cele mai seducatoare raman si in acest an aparatele DSLR, aparatele compacte si mirrorless, precum si obiectivele si blitzurile dedicate. 

In ceea ce priveste traficul pe site, acesta a fost dublu comparativ cu anul trecut. In timpul noptii s-au inregistrat mici dificultati, dar au fost rezolvate in timp util. In momentul de fata, datorita imbunatatirilor aduse, F64.ro functioneaza in parametrii normali, astfel incat fiecare client poate avea o experienta placuta de cumparare.

Alți fotografi au mai citit și:

7 Comments

  • Sa fim seriosi, asa este peste tot . Daca va aparea la 20 noiembrie un nou iphone, poti fi sigur ca n-ai sa-l gaseti de Black Friday la super oferta. Personal, gasesc normal si omenesc sa bagi la oferta niste produse care nu sunt foarte cautate. Am luat de data asta un exponometru Sekonic 478 DR (din pacate, nu aveau si vizorul de 5 grade pe care il doream musai ) .si niste lumini continue… astea cel putin erau reduse cu aproape 50 %. Drept este ca … mi-a luat ceva pana sa le montez si m-am convins ca pot sa uit ideea de a le lua in geanta livrata cu produsul si sa le montez la "fata locului". Referitor la functionarea site-ului, iarasi numai de bine. Chiar cand am sunat sa vad ma asteptam sa astept o groaza pana sa-mi raspunda un operator; a luat cred 30 secunde … Cand iti creste traficul cu probabil 500 % trebuie sa mai tai de undeva( apropo de alt comentariu … nu stiu, dar banuiesc ca F64 are mii de produse. Va dati seama ce-ar insemna doar sa rescrii TOT site-ul cu TOATE produsele ca promotie ? ) . Oricum, n-am avut blocaje cum am auzit ca au fost pe alte site-uri. Mentionez ca nu toate experientele mele cu F64 sunt total pozitive, dar in general sunt extrem de multumit de colaborarea cu ei.

  • Din pct. de vedere tehnic, se numeste optimizare in situatii critice. Toate produsele din Blackfriday au fost incluse intr-o singura pagina unde fiecare se putea edifica asupra monturilor prezente in promotie.

  • din punct de vedere tehnic ati trisat: au fost dezactivate facilitati: de ex la obiective nu mai puteai filtra dupa montura sau alte criterii…

  • Pt. Cata Popescu.
    Subsciu intrutotul la acest comentariu! Nu am cumparat nimic de Black Friday, desi lista mea de wishlist are peste 45 produse! 2 produse au intrat la promotie dar cu reduceri nesemnificative! Poate la anul, sau…din alta tara!

  • Tehnic si din punct de vedere al comunicarii cu clientul stati OK si pt asta va multumesc! Din pacate insa, nu pot spun la fel si despre partea economica… pt anumite camere foto au fost oferte mult mai atractive fara sa fie vorba de niciun Black Friday… asa ca, din punctul asta de vedere, sunt dezamagit de-a binelea… Urmaresc de ceva timp vreo 3 camere foto si n-am vazut nicio reducere, cat de mica la ele, cu ocazia acestui eveniment…Oricum, stati mult mai bine decat altii, insa as fi preferat sa fiti un site si un nume de exceptie… pt ca e pacat sa lasi impresia unui bun specialist care insa nu stie cum sa-ti vanda uneori false iluzii si pe care e bine sa-l nu-l crezi mereu si pe care e bine sa-l verifici atunci cand iti spune ceva…
    E multa munca in spatele a ceea ce vedem si ar fi pacat sa nu fie apreciata la valoarea ei doar pt ca e trasa in jos de latura economica …
    Am luat de la americani doar numele, caci implementarea ei e pur romaneasca … si e pacat e ca romanii nu prea vad asta….
    Seara buna!

  • Felicitari, F64!!

  • am dat comanda la un canon 1100d dupa-amiaza,cand inca era pe stoc,iar acum nu mai e…sper totusi sa-mi fi inregistrat comanda,si sa primesc dslr-ul:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.