The Introduction – expozitia de fotografie National Photographic

Iubitorii de fotografie vor putea merge vineri, 15 noiembrie, la expozitia de fotografie Introduction – National Photographic, organizata la Ceainaria PrioriTea. Expozitia are loc in cadrul proiectului National Photographic, prin care se ofera cursuri de fotografie pasionatilor. Cristina Ardelean, fotograf si lector la National Photographic, a scris o prezentare a expozitiei.

Berenice Abbott, fotografa americana cunoscuta mai ales pentru fotografiile ei alb-negru, spunea despre fotografie intr-un mod simplu, dar atat de subtil: „Photography helps people to see.” (Fotografia ajuta oamenii sa vada).

Credem si noi in acest lucru. Credem ca fotografia, prin noile viziuni oferite de tehnica fotografica la care se adauga o portie insemnata de pasiune din partea celui care le foloseste, poate sa creeze noi perspective ale vietii si a tot ce ne inconjoara.

Expozitie National Photographic
National Photographic expozitie

Din pasiunea pentru fotografie si ca urmare a cunostintelor acumulate in ani de studiu in domeniu fotografiei, a luat nastere acum 2 ani proiectul drag sufletului nostru, National Photographic.

La National Photographic am format o alta familie unde traim si experimentam la maximum fiecare ora petrecuta aproape de aparatul foto. Pas cu pas ne-am expus obiectivele, am focalizat ideile, ne-am format imaginile si au inceput sa curga slide-urile.

Este locul unde iubim ceea ce facem.

Dupa multe ore de teorie, practica, lumini, balans de alb, reguli de compozitie in cadrul cursurilor si seminariilor sustinute de-a lungul timpului, ne-am gandit anul trecut ca cei care au impartasit cu noi bucuria fotografiei si au invatat atat de multe sa poata sa se laude cu ale lor opere. Si cum puteam face acest lucru posibil daca nu printr-o expozitie unde lucrarile lor sa fie expuse publicului larg. Copii, tineri si adulti au expus cele mai deosebite imagini, fiind pentru ei, pentru noi, dar si pentru vizitatori un moment de reala bucurie.

Anul acesta, pe 15 noiembrie, continuam cu cea de-a doua editie a expozitiei National Photographic a celor mai frumoase fotografii ale cursantilor nostri.

Participantii sunt: Razvan Ivan, Lacrimioara Belu, Cosmina Voicu, Daria Stoide, Dragos Tantaru, MihaelaDima, Emilia Bratosin, Bogdan Iorgandopol, Ioana Birsu, Raluca Vior, Ioan Corcodel, Emanuel Epure, Cristina Ciunga, Gabriela Soare.

Expozitie National Photographic

Expozitie National Photographic

Ceainaria PrioriTea (Str Romului nr 41) ne va fi gazda. Intr-o atmosfera dedicata oamenilor pasionati de frumos, intr-o atmosfera unde placerea pentru fotografie si muzica buna sunt la ele acasa, va invitam si va asteptam sa va bucurati ochiul si sufletul privind si traind pentru cateva ore prin imaginile surprinse de aparatul foto.

 

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Vernisajul expozitiei va avea loc incepand cu ora 19.00. Nu este nevoie de inscriere, este nevoie de timp pentru a putea ajunge si voie buna odata ajuns :). Va asteptam cu drag. Zi cu bune!

  • Vernisajul incepe de la ora 19.00 vineri. Intrarea este libera si va asteptam cu drag! O seara frumoasa!

  • La ce ora va avea loc expozitia? Este nevoie de inscriere sau se poate veni si fara? Multumesc, o seara buna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.