Photo tour FOTOGRAFIA UNEŞTE OAMENI: 1 An de Workshopuri

Data/perioada desfasurare;

11-13 Octombrie 2013

Cazarea va fi la Bran iar iesirile foto in zonele Sirnea (rasarit) si satele Magura si Pestera (tura foto de o zi)

Pret curs:

400 RON – cazarea si mesele incluse

 

Prezentarea cursului

Intalnirea foto este gandita sub forma unui foto tour in care vom fotografia frumusetea rasaritului din zona Sirnea si ne vom bucura de o zi de fotografie pe dealurile din satele Magura si Pestera. Serile vor fi dedicate discutiilor fotografice si proiectiilor foto. Diferenta fata de workshopurile noastre de pana acuma consta in faptul ca vor lipsi sedintele foto de editare, aceast eveniment fiind o intalnire foto in care dorim sa sarbatorim 1 An de Workshopuri si faptul ca FOTOGRAFIA UNEŞTE OAMENI.

A trecut 1 an de la primul workshop ce a avut loc in satul Magura, judetul Brasov. A fost un an minunat cu locatii deosebite, cu oameni minunati si pasionati de fotografie carora trebuie sa le multumim pentru ca au fost alaturi de noi si pentru ca ne-au oferit cate un weekend din viata lor.

9 workshopuri, 3 cursuri de editare foto si 85 de participanti ne-au demonstrat un lucru: FOTOGRAFIA UNEŞTE OAMENI. Totul a inceput cu un workshop de toamna la Magura unde am fotografiat frumusetea acestui sat de munte cu casutele sale aruncate pe culmile dealurilor din zona. A urmat aventura din Cheile Bicazului unde am fotografiat cascade si peisaje specifice din zona si rasaritul de pe Suhardul Mic. Iarna ne-a gasit din nou la Magura cu un workshop ce avea sa surprinda frumusetea alba a acestor minunate locuri. Workshopul de la Ciocanu-Sirnea a avut loc tot iarna si a fost un adevarat test de fotografie in cele 3 zile cu ceata dar minunate prin atmosfera deosebita creata. 

Primele fire ale primaverii le-am calcat la workshopul de la Moeciu si tura foto din satul Pestera. A urmat apoi o adevarata aventura fotografica si culinara pe taramurile Bucovinene unde am avut sedite foto cu mesteri populari, plimbari pe dealurile din zona si o calatorie cu mocanita Hutulca. Imi aduc aminte cu zambetul pe buze de dormitul in tren, de plimbarea cu mocanita din Maramures, de peisajele din Botiza, Poienile Izei, Ieud, Sieu, Bocicoel sau Barsana de la workshopul din zona. 

Apoi am simtit ca a venit momentul sa ne intoarcem in zona Cheilor Bicazului dar de aceasta data cu un workshop cu un concept complet schimbat in care am oferit numai locatii noi de cascade, sate de munte izolate, popasuri la localnici si mese cu placinte traditionale. Au urmat 3 serii de cursuri de editare foto in Bucuresti unde ne-am bucurat si de prezenta participantilor dar si de paharul de vorba de dupa cursuri. Ultimul workshop: Tara Motilor in care vom fotografia casele specifice ale acestei zone si arhitectura unica din Rosia Montana.

1 An de Workshopuri in care am intalnit oameni minunati, in care multumim partenerilor nostri ca ne-au fost alaturi si ne-au sustinut in organizarea acestor evenimente. 

Va invitam pe toti cei care ati participat la workshopurile noastre dar si pe cei care vreti sa ne cunoasteti  sa veniti cu noi la Bran in perioada 11 – 13 octombrie sa fotografiem o zona minunata si sa ne bucuram impreuna de un pahar de vin si de aventurile unui an de poveste.

Workshop-ul este dedicat tuturor iubitorilor de fotografie de natura indiferent de cunostinte sau aparatura folosita.

www.tomabonciu.ro

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.