Toamna provocam bobocii :)

Da, ne ținem de tradiție și contăm pe experiență pentru a colora toamna în culori și mai intense. Stați în casă în weekend-uri, sau vă întrebați cum ar fi să ieșiți în diverse locuri și să vă întoarceți cu imagini spectaculoase? 

National Photographic vă provoacă în luna septembrie la noi întalniri fotografice. Duminică, 8 septembrie, v-am pregătit un atelier de 3 ore în aer liber, în cadrul seriei  „Provocări fotografice”. Vă așteptăm la un curs 100% practic, conceput ca întalnire fotografică dinamică în cadrul căreia învățăm ceva nou, având de fiecare dată o tematică nouă. Sunt bineveniți toți cei care iubesc fotografia, indiferent că au deja cunoștințe sau nu în domeniu.

Iubitori de fotografie și căutători mereu în îmbunătățirea pozelor, vreți să știți mai multe despre parametrii de bază în fotografie, despre setările aparatului, modurile de măsurare a luminii, modurile de focusare, tehnici de fotografiere și de compoziție și multe altele, atunci luni, pe 9 septembrie, dupa muncă, vă punem la dispoziție un atelier de 3 ore pentru a vă delecta cu răspunsuri în cadrul cursului Photography Basics.

_MG_9564

Atunci cand ați ajuns să discutați despre profunzimea de câmp, compensarea expunerii, noise reduction, lentile echivalente sau bliț-uri, sigur ați trecut de nivelul familiarizării cu aparatul foto. Cu siguranță simtiți nevoia de aprofundare, astfel că vă provocăm marți, 10 septembrie, după job, să învățăm împreună mai multe în cadrul Photography Mid Level. 

Entuziasmul fotografiei se prinde foarte rapid și te transformă de regulă într-un fotograf  “trigger happy”. Cu cât crește arhiva apare și nevoia unui program de arhivare, selectare și editare. Noi vă recomandăm Adobe Lightroom 5, un program extrem de eficient, inteligent și intuitiv. Ca atare, vă așteptăm cu drag sâmbătă 28 septembrie la un seminar cu și despre Adobe Lightroom 5. Noțiuni despre funcțiile programului și cum să le folosim, despre arhivarea imaginilor, utilizarea cuvintelor cheie (keywords) și eficientizarea procesului de lucru (workflow), sunt pentru 3 ore în care ne delectăm împreună și invățăm cum să lucrăm mai rapid și ușor. 

_MG_4467

Pentru detalii și înscrieri: tel: 0722.163.240, mail: info@nationalphotographic.ro. Ce ziceți, acceptați provocarea? 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.