Canon a castigat 3 premii EISA 2013-2014

Canon a fost recompensat  cu trei premii din partea Asociaţiei Europene pentru Imagine si Sunet – EISA. EOS 100D a primit premiul “Cea mai bună cameră europeană SLR”, obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x a primit distincţia “Cel mai bun obiectiv profesionist”, iar Canon EOS 6D a câştigat la categoria “Cea mai bună cameră SLR pentru entuziaşti”, distincţii care confirmă încă o dată calitatea produselor Canon din gama DSLR şi obiective pentru anul 2013-2014.
Premiile EISA sunt oferite pe baza voturilor si aprecierilor unui juriu de exceptie, mai exact paneluri de editori care lucrează pentru 50 cele mai importante reviste de specialitate din 18 ţări. Premiile validează produsele ce combină cele mai avansate tehnologii, caracteristicile cele mai dorite şi designul de top. Anul acesta, EOS 100D, EOS 6D şi obiectivul EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x au fost considerate cele mai bune din clasele lor, prin îndeplinirea tuturor criteriilor de jurizare.

“ Produse de cea mai bună calitate, ce permit exprimarea creativă, este ceea ce defineşte filosofia Canon. Este motivul pentru care suntem onoraţi de primirea acestor premii. Prin oferirea de produse şi tehnologii cu adevărat inovative sprijinim viziunea noastră de a-i susţine pe fotografi, indiferent de nivelul lor, să avanseze în evoluţia lor în această lume a imaginii. Produsele premiate sunt exemple excelente ale viziunii noastre, iar recunoşterea lor de către juriul EISA este o mărturie a calităţii lor.”,
a spus Steve Marshall, Product Marketing Division, Consumer Imaging Group, Canon Europe.

Cea mai bună cameră SLR europeană: Canon EOS 100D
EISA2013_100D
Canon EOS 100D a fost descris de Panelul EISA, care a selectat şi apreciat aparatele foto din aceeaşi gamă, drept:

“cel mai mic şi mai uşor DSLR cu senzor APS-C din lume. În calitate de cameră reflex, oferă un nivel ridicat de performanţă şi este compatibiă cu accesoriile şi obiectivele familiei EOS, chiar dacă unele dintre ele vor părea foarte mari pe lângă acest aparat de dimensiuni reduse. Corpul micşorat va fi pe placul celor care preferă o cameră mică, portabilă şi uşoară, dar care permite utilizatorului tot controlul de care are nevoie pentru fotografii creative. O întreagă colecţie de moduri automate şi operarea de pe ecranul tactil fac posibilă folosirea foarte uşoară a acestei camere chiar şi pentru cei care abia descoperă fotografia, în timp ce senzorul cu 18 milioane de pixeli oferă imagini la calitate de top”.

Cel mai bun obiectiv european profesionist: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x
EISA2013_200-400mm
Despre EF 200-400mm f/4L Extender 1.4x, panelul EISA a precizat:

“O mare realizare pentru lumea opticii, acest teleobiectiv full-frame cu stabilizare deschide o nouă eră în industrie. Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x integrează un teleconvertor ce permite fotografilor să schimbe distanţa focală într-o secundă. Cu teleconvertorul încorporat în designul obiectivului, acesta poate fi activat în siguranţă chiar şi în condiţii nefavorabile, fără a expune senzorul şi oglinda camerei. Folosind convertorul, obiectivul oferă o distanţă focală de 280-560mm cu f/5.6, iar pentru cei care au nevoie de un zoom şi mai puternic, este compatibil cu convertorul Canon Extender EF 2x III. Deşi pentru un fotograf entuziast este un obiectiv foarte scump, calitatea optică deosebită garantează rezultate fără compromisuri pentru imagini de sport şi natură.”

Cea mai bună cameră SLR pentru entuziaşti: Canon EOS 6D
EISA2013_6D
Panelul EISA a avut numai cuvinte de  laudă  despre Canon EOS 6D:

“Acest echipament oferă multe dintre funcţiile, caracteristicile şi beneficiile corpurilor profesionale full-frame ale Canon, dar la un preţ mult mai accesibil. Unele dintre caracteristici chiar le depăşesc în materie de performanţe pe cele ale Canon EOS 5D Mark III, de exemplu autofocusul în condiţii de iluminare slabă – este şi mai rapid şi mai eficient. Cu beneficiile pe care le aduce senzorul full-frame când vine vorba de zgomot de imagine, lărgime de expunere şi gamă dinamică mare, EOS 6D oferă, de asemenea, o întârziere de declanşare de doar 47m/s şi fotografiere în rafală cu o rată de 4,5cps de până la la 1250 de cadre. EOS 6D, cel mai mic aparat full-frame, beneficiază de Wi-Fi şi GPS şi este o opţiune excelentă pentru fotografii entuziaşti.”

[products ids=125001852,125004662,1040737]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.