Concurs: La cate obiective ai ajuns?

La cate obiective ai ajuns?

Obiectivul… Este spuma. Este cireasa de pe tort, este tot ce conteaza, pana la urma, nu?  Sa ne gandim asa: ce ar fi un aparat fara obiectiv? Nimic. Exact. Stim, stim! Si viceversa este valabila, dar azi vorbim de obiectivele Sigma. De orice fel. De cele de portret, de peisaj, de actiune, de reportaj si cate si mai cate.

Tocmai pentru ca este asa de important te provocam la un concurs. Daca iti place domeniul foto, esti pasionat de aparate, obiective, filtre si tot restul, iti place sa scrii si ai si unde sa publici un articol, esti deja inscris in concurs.  🙂

Tot ce trebuie sa faci este sa…

… ne spui despre obiectivele pe care le ai, ce obiective Sigma ti-ar placea sa porti in trusa, le lauzi in fel si chip intr-un articol de maxim o pagina, il publici la tine pe site/blog si ne lasi un comentariu cu link-ul articolului. Asta pana pe 12 Septembrie. In articol este musai sa faci trimitere la un obiectiv Sigma de pe site-ul F64.

Noi citim, vedem, comparam si anuntam castigatorul. Pe 20 septembrie, ca sa avem si noi timp… 🙂

Si pentru ca este concurs, avem si un premiu! O camera Sigma DP2 Merrill – 30mm f/2.8.

Concursul este organizat de F64 si SIGMA.

Pentru inspiratie, te ajutam cu urmatoarea rubrica de “Stiati ca?”

– SIGMA este singurul producator care foloseste pentru montura aliajul cupru-zinc, calitatea si rezistenta superioara fiind atributele care il recomanda?

– Obiectivele SIGMA sunt Made in Japan 100%?

– SIGMA are peste 50 de ani de experienta, pornind de la o pasiune a unei familii pentru arta fotografie?

Cum vorba lunga, saracia omului, te lasam sa te apuci de treaba.

Spor la laudat obiectivele Sigma!

Alți fotografi au mai citit și:

32 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.