High end retouching workshop, 18-20 oct, in Sibiu, Romania

Transformă-ti fotografiile în opere de artă.

Formarea deprinderilor de editare si stăpânirea tehnicilor de RETOUCHING a devenit un „must have” pentru orice fotograf profesionist.  Esti retoucher si doresti să ai succes în industria High End Retouching? Atunci nu pierde oportunitatea exclusivă de a identifica standardele impuse de acest domeniu, în cadrul seminarului condus de unul din cei mai buni retoucheri ai momentului, Krunoslav Stifter, creator al celui mai bine vandut DVD de retouching: “The Art of Dodge and Burn”.

Bazat pe o abordare exclusivă, intensă si aprofundată, acest curs de editare foto se va concentra pe obtinerea unor abilităti practice de retoucher într-o perioadă scurtă de timp. Krunoslav combină informatiile teoretice cu sfaturi practice si perspective creative, care vă vor arăta modul de punere în valoare a fotografiilor cu ajutorul tehnicilor de High End Retouching.
Workshop-ul se adresează atât fotografilor cât si retoucherilor,  amatori sau avansati, iar trainerul acestui eveniment a pregătit o abordare live care sa permită lămurirea tuturor întrebărilor ce pot să apară pe parcursul seminarului.


Programul Adobe Photoshop detine o multime de unelte puternice, create special pentru îmbunătătirea imaginilor digitale, dar  în lumea reală a industriei de profil, retoucherii profesionisti folosesc doar o parte din aceste caracteristici. Cheia succesului si obiectivul acestui curs îl reprezintă identificarea, utilizarea si stăpânirea tehnicilor care folosesc aceste instrumente în viziunea creativă a fiecărui participant. Participantii vor învăta să reducă timpul necesar retusării unei imagini aplicând tehnici specifice asupra celor 2 componente esentiale ale oricărei fotografii: culoarea si lumina. Seminarul promovează gândirea creativă pentru ca la finalul acestuia, participantii să fie în măsură să aplice eficient retouching profesionist nu doar asupra fotografiilor cu care au exersat, ci asupra oricărui gen de fotografie. Cursul va aborda optimizarea fluxului de lucru pentru a obtine o imagine perfect naturală, comparabila cu orice fotografie publicată de revistele de modă … si mult mai mult. Daca ai avut ocazia să urmăresti lucrările anterioare ale lui Krunoslav atunci cu sigurantă îti doresti să stai alături de el, să primesti răspunsuri în timp real si să ai parte de experienta unui seminar „Face to Face”.

Pretul seminarului este de 350€ pentru ambele zile. Include catering pe timpul cursului.
Număr de locuri = 20
Primii 5 participanti beneficiază de o reducere de 100€. Locul se rezervă în urma efectuării plătii.
Cerinte:

  • Desktop sau laptop personal (cablu, încărcător, accesorii);
  • Tabletă grafică (optional, dar recomandată pentru Dodging and Burning);
  • Programul Photoshop CS4 sau o versiune mai recentă (CS3 poate fi folosit dar o versiune mai recentă este recomandată);
  • Deprinderi si cunostinte de bază despre: layers, layer masks, adjustment layers, clone and heal tools;
  • Caiete pentru notite ( sau aplicatii specifice precum Evernote );
  • DVD Reader sau USB Stick (minim 4 GB) pentru transferul fisierelor între computere;
  • Dorinta de a învăta . Această provocare care oferă acces spre industria High End, într-un timp extrem de scurt, este un obiectiv ce poate fi atins doar dacă există dorinta de a învăta.

Fotografii prezenti în cadrul seminarului de retouching vor avea ocazia sa participe la toate evenimentele organizate în cadrul Festivalului de modă BE CREATIVE 2013.
Contact: Popescu Cleopatra
Telefon: 0742453514
Detalii despre Krunoslav Stifter găsiti aici.
CURS:
[products ids=HERW]

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Cat de bine sunt editate, felicitari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.