Canon lanseaza obiectivul compact, grand-angular EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Canon își extinde gama de obiective EF-M prin introducerea noului EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Creat pentru a fi folosit împreună cu Canon EOS M, acesta este primul obiectiv Canon grand-angular care este dotat cu Stabilizator Optic de Imagine. Cu o plajă focală versatilă, performanță optică de primă clasă și un design retractabil, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM este completarea perfectă pentru utilizatorii de EOS M care doresc să surprindă în imagini pasiunea lor pentru peisaje și arhitectură.

Fotografiază orașul, fotografiază lumea

Conceput pentru a extinde gama posibilităților creative și a subiectelor de fotografiere, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are o distanță focală de 11-22mm care oferă un câmp vizual deosebit de larg. Astfel, acesta oferă posibilitatea utilizatorilor să fotografieze mediul înconjurător, în timp ce rămân aproape de subiect – este ideal pentru a adăuga atmosferă fiecărei imagini.

Protect_Filter_55mm_EUR

Optică de primă clasă care livrează rezultate deosebite

Creat folosind cele mai noi tehnologii optice, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM permite utilizatorilor să fotografieze imagini cu nivele notabile de detaliu si calitate. Fabricat folosind standarde profesionale de calitate Canon, obiectivul utilizează o acoperire a suprafeţei optice cu Super Spectra creat pentru a minimiza aberaţiile cromatice şi reduce reflexiile nedorite, oferind astfel rezultate superioare fiecărei fotografii. Imaginile sunt clare și bine definite datorită Stabilizatorul Optic de Imagine Canon, care reduce difuzia până la minim, corectând nivelul de tremur al aparatului. Un avantaj al timpului de expunere în trei paşi este faptul că asigură fotografii de înaltă calitate, chiar și atunci când lumina începe să se diminueze.

Filmarea clară Full HD este acum ușor de obținut datorită Stabilizatorului Dinamic de Imagine care combate vibrațiile și mișcările aparatului, des întâlnite în cazul înregistrării din mers. Tehnologia silențioasă STM face ca sunetul de focalizare din fundal să fie suprimat în timpul filmării, astfel utilizatorii se pot bucura de sunetul clar ce se potrivește perfect cu calitatea imaginii.

CAP E-55_EUR

Creat pentru performanță și stil

Compact și ușor, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM a fost creat pentru a se potrivi în cele mai înguste spații și a putea fi purtat peste tot. Un nou design al obiectivului retractabil – o premieră pentru gama EF – blocat cu un comutator, permite utilizatorilor să-l retragă atunci când nu este folosit. Astfel, corpul obiectivului robust și compact își reduce lungimea cu 13mm. Un inel integrat de focus manual oferă liberatatea de a face ajustări precise ale focusului, atunci când este nevoie.

Conceput pentru a completa stilul chic al lui EOS M, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are un exterior metalic din grafit argintiu, în timp ce striațiile de pe inelele de focus și zoom fac ca aparatul foto să stea confortabil în mâna utilizatorului și să fie ușor de folosit.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – caracteristici principale

  • Obiectiv zoom 11-22mm EF-M grand-angular
  • Design compact, retractabil
  • Focalizare fină și silențioasă în timpul filmărilor
  • Stabilizator Dinamic de Imagine pentru înregistrări din poziție fixă
  • Stabilizator Optic de Imagine cu până la 3 stopuri de stabilizare
  • Imagini de înaltă calitate
  • Distanţă minină de focalizare 0.15m
  • Inel de focus manual

Atunci când se utilizează obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM împreună cu EOS M, este recomandat ca utilizatorii să facă un upgrade la firmware: versiunea 2.0.0 sau cea mai recentă.

Echipament utilizat:
[products ids=125005921]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.