100 de ani de ASE

Pe 29 aprilie am avut bucuria de a gazdui un eveniment cu totul special. Aniversarea a 100 de ani de ASE.
Ne-au fost alaturi studenti, absolventi, profesori, pasionati de fotografie si am rascolit impreuna istoria ASE-ului.
Am aflat ca in 1913 Nicolae Xenopol, ministrul industriei si comertului, cu sprijinul lui Titu Maiorescu, propune infiintarea Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale la Bucuresti. Doua razboaie mondiale au trecut peste el si abia in 1967 a primit numele pe care il cunoastem cu totii astazi: Academia de Studii Economice.

Impartasim cu voi o parte din proiectiile de la vernisajul de 100 de ani de ASE.


100 de ani de ASE si amintiri pentru care studentii entuziasti au organizat un concurs de fotografie. Initiativa lor a fost pe loc imbratisata asa ca i-am expus cu drag in magazinul F64.
Am retrait momentele studentiei, ale unor vremuri cand timpul parca trecea mai incet si bucuriile veneau din lucruri marunte precum “azi nu se mai tine cursul x” sau “sunt la avizier, ai trecut!” 🙂
Ati tras “chiulul” de la eveniment? Nu e nimic, cu totii am rememorat cate ceva din studentie! Am luat notite pentru voi in filmuletul de mai jos 🙂

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Ne bucuram sa participam la astfel de evenimente frumoase. Felicitari F64 pentru ca aveti incredere in tineri si ii sprijiniti in valorificarea pasiunii lor!

  • Ca sa nu ma pierd printre cuvinte, fac un rezumat, zicand un celebru proverb: "Apa trece, pietrele raman."… Asa ca, aplicand o adaptare la contextul curent, rezulta: "Apa trece, ASE-ul ramane.", caci de 100 de ani vegheaza mandru asupra Pietei Romane :)) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434700256
    APA – simbolizata in fotografie de elementele in miscare si in viata reala de zecile de generatii de studenti care au trecut pragul Academiei, de profesori, de experientele studentesti, de zapezi primavaratice si de fotografi care au cautat sa imortalizeze diferite momente din viata ASE-ului. Noi venim si plecam. Ase-ul sta pe loc si astepta nerabdator noi si noi generatii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.