ENFO 4X4 – Prima EXPOZITIE FOTO NATIONALA de OFF ROAD

Postat de: F64 F64

OFF ROAD – Zeci de masini 4×4, sute de cai putere, mii de fani, competitivitate, dinamism, anduranta, andrenalina, performanta, spectacol in natura si peisaje uluitoare. OFF ROAD – spirit de echipa, prietenie, respect, aventura, putere, responsabilitate, natura.

Sunt doar cateva din valorile componente si a unui sport atat de complex precum off road-ul. Fie la nivel de pasiune, fie la nivel de competitie.

In incercarea de a aduce mai aproape de public si de a promova acest sport F64 si GTC MotorSport organizeaza ENFO4x4 – prima expozitie nationala de fotografie 4×4. Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 21 mai 2013 la F64 Studio – cel mai mare magazin specializat din Sud-Estul Europei.

Vor expune castigatorii concursului – 4×4 Motion by GTC MotorSport – organizat de F64 dar si Andrei Zdetovetchi si Razvan Pisoschi – fotografii oficiali ai primei competitii sportive organizate de GTC MotorSport – Cupa GTC 2012. Jurizarea castigatorilor se va face impreuna cu cei de la GTC.

Premiile oferite sunt: participare si expunere la ENFO 4×4: maxim 25 fotografii. Un aparat HD GoPro dar si alte 3 premii surpriza, oferite de F64 si GTC MotorSport.

Asadar, asteptam sa inscrieti fotografiile voastre la concursul 4×4 Motion powered by GTC MotorSport.