Workshop Red Bull – fotografia de sport si actiune

Dragi iubitori de fotografie, multumim ca sunteti alaturi de noi!
Red Bull Illume, cea mai importanta competitie de fotografie de sport si aventura din lume, a fost motivul perfect pentru un workshop organizat cu prietenii nostri de la Red Bull si Nikon duminica trecuta.
Va multumim tuturor pentru fotografiile inscrise in concurs, pentru entuziasm si implicare.
Au fost 2 zile pline de reusite si peripetii, de soare si ploi si de oameni minunati. Am reusit sa scoatem la lumina fotografii extraordinare care sa transmita prin imagine 1000 de cuvinte.
Sa prinzi cadrul perfect nu este usor, dar alaturi de Mihai Stetcu, fotograf Red Bull Content Pool, am invatat ce este fotografia de actiune, de lifestyle si cu ce ne ajuta o buna organizare inainte de sedinta foto.


Am avut aparatura de test de la Nikon si mult Red Bull cu ajutorul caruia am dus la bun sfarsit acest maraton! Pe scurt “am prins aripi” 🙂
Cateva din rezultate le puteti vedea si voi mai jos:

Red Bull Illume este primul concurs international de fotografie dedicat sporturilor de actiune si aventura. Scopul este de a descoperi cele mai spectaculoase fotografii de pe planeta si de a aduce in atentia publicului lumea spectaculoasa a acestor sporturi si acum ai ocazia si tu sa iesi in evidenta.
Dupa editiile din 2007 si 2010, Red Bull a declansat vanatoarea de imagini spectaculoase in luna decembrie a anului trecut, iar inscrierile se vor incheia pe 30 aprilie. Apoi, un juriu international va alege 50 de imagini pentru cele zece categorii din concurs: lifestyle, playground, energy, spirit, close up, wings, sequence, new creativity, experimental si illumination.
Daca vrei sa intri in cursa pentru Marele Premiu, o camera foto Leica S, trebuie sa te grabesti. Mai ai timp sa trimiti cadrul perfect pana pe data de 30 aprilie. In plus, daca poza ta ajunge in primele 50, va putea fi admirata in cadrul expozitiilor speciale din intreaga lume.
In juriul competitiei se afla si un reprezentant din Romania, Leon Arhire (PHOTO MAGAZINE) si ne-ar placea sa existe printre finalisti si un fotograf roman, asa ca indrazniti si intrati in cursa finala aici.

Pentru ca ne-au placut tare mult fotografiile realizate de participantii la workshop-ul Photo Action, organizam expozitie la spatiul dedicat din magazin.
Te asteptam la vernisajul celor care sunt pasionati de fotografie si adrenalina luni, 01 iulie, incepand cu orele 18.30. Expozitia va ramane la F64 pana pe data de 14 iulie.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.