Gasca foto te invita la vernisajul expozitiei "Vise"

“Gasca mea” foto va invita marti, 2 aprilie 2013, incepand cu orele 18.30 la vernisajul expozitiei ,,Vise’’ gazduita in sala de expozitii a magazinului F64, pe bulevardul Unirii nr 45. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 1 – 14 aprilie. 

Viseaza:

Adi Tache – Adriana Sărăceanu – Alina Corcoz – Andrei Grososiu – Bogdan Apopei – Cătălin Samoilă – Claudiu Neguţ Hossu – Cosmin Bogdan Picu – Crisanta Măciuceanu – Daniela Ştefania Stanciu – Daria Răducanu – Dragoş Oproiu – Elena Codrea – Florin Cristache – Flori Jianu – Gabriela Vezelovici – Gelu Coltau – Isabelle Nicoleta Baciu – Iulia Antocica – Kiprian George – Mihaela Petre – Mihai Cantea – Mirela Dinu – Nick Costandache – Nicolae Juncu – Nicu Nadejde – Răzvan Preda – Sergiu Sfetcu – Sorina Tache – Şerban Vornicu – Tibi Coltau – Traian Baderca – Viorel Pîrjan – Viorel Pleşca.

In urma unui proiect al carui scop este de a ne cunoaste mai bine intre noi fotografii la intrebarea ,,de ce credeti ca incetam sa visam ca putem zbura?” avem raspunsuri variate…

Ema Mihalachi (s-shell): Da? Cand incetam? De ce? Nu stiam asta.

Belu Gheorghe (Dismorfic): Ar fi pacat sa nu mai visam ca zburam, altfel cum ne-am parli aripile?

Cristiana Pantea (Krissa): Pentru ca reusim s-o facem cu adevarat.

Cristina One (Christina): Unii dintre noi nu inceteaza niciodata.

Alin Ciortea: Incetam oare?

Anca Mitroi (ankyshpany): Pentru ca plecam capul de fiecare data cand ni se taie aripile, pentru ca ne victimizam si nu mai suntem parte activa din ceea ce ni se intampla.

Theo Manusaride (Theo): Pentru ca nu suntem suficient de motivati sa luptam cu piedicile normale ce ne apar in cale.

Rares Pulbere: De ce sa visezi cand o poti face!

Mihaela Motaianu (Micky): De cele mai multe ori ne punem singuri piedici. Oricine poate face extrem de multe, insa intervine teama. Important este sa realizam ca mintea este cea care pune bariere.

Charlie Ellis ( Victorio): Unlike most, I HAVE flown. I was trained as a skydiver in the military and continued it in civilian life. I made 2,200 jumps, and used to do still photography as well as video while doing it. Most do not know that, while falling one can fly-or move horizontally. And flying under modern parachutes is sublime. There is absolutely NOTHING more fun with your clothes on than falling through the air at 220km/hr!.

Reza Shadpay: Please don’t say WE, maybe you stopped, but I fly always. ALWAYS! Almost every night.

Catalin Samoila: Cred ca ne lovim de prea multe stanci si obosim sa ne mai ridicam deasupra lor. Totusi undeva acolo in fiecare din noi intotdeauna exista ceva mai presus de toate care poate zbura daca isi aduce aminte.

George Pruteanu: Din cauza liniilor aeriene low cost, ne ofera totul pe tava 🙂

Ezio QI-BO: is important in life to dream (but not too much);

Cristina Dumitru: Dam prea multa importanta greutatilor ce atarna de aripile noastre. Si ele sunt acolo fie datorita altora, fie datorita noua insine.

Marilena Ifrim (Ogarita): N-am încetat niciodată să visez că zbor, e un sentiment extraordinar, te simți ușor și atotputernic, singur, dar o singurătate deasupra tuturor relaxantă, în siguranță pentru că ești conștient că poți face orice altceva ce alții nu pot.

Tony Popescu: Nu aud intrebarea de la inaltimea asta.

Serban Vornicu: Nu mai avem aspiratii puternice.

Andreea Astefanei: Pentru ca nu stim sa traim prezentul si ne intoarcem mereu in trecut sau pierdem vremea gandind-ne prea mult la viitor.

Bahlu: Ca să putem trăi la minim….la maxim trăiesc cei ce visează în continuare asta și ard ca niște torțe ca noi să putem visa că o să-i ajungem…..

Cristina Vlasceanu (Crevetica): Pentru ca-s multe bobarnace in viata care ne taie aripile. De-aia.

Alex Mihalache: Pentru ca lumea din jur ne afecteaza. Invidia creaza pereti de care te lovesti si te trezesti din vis. In momentul in care nu vei mai pune pret asa de mare pe ceea ce spun altii despre tine, despre actiunile tale – atunci poti sa zbori fara escala. Trebuie doar sa fi atent CUM spun si nu CE se spune.

Bogdan Apopei: Intrebarea asta imi aduce aminte de Paler care spunea:” Feriti-va sa nu va creasca aripi, dar vai de cei carora nu le cresc aripi”.

Alina Corcoz: Eu nu-mi amintesc să fi visat vreodată că pot zbura însă, metaforic vorbind, mi-am dorit să zbor. Și îmi doresc și acum, prin zbor întelegând să excelez în anumite domenii cum ar fi profesia mea și viața familială.

Cosmin Picu: Cand devii adult ai toata grija si faci toate eforturile sa ingropi copilul din tine…Poate de aia visele se pierd.

Flori Jianu: Cand eram copil visam ca zbor…visul era atat de real incat si acum sunt convinsa ca zburam cu adevarat…acum visez sa imi inchid creditul…si sa fim sanatosi cu totii…

Traian Baderca: Ura, invidia, prostia, cand scapi de astea e ok, poti fi fericit si intr-o gaura de sobolan, deocamdata visez rar, cand visezi frumos te trezesti odihnit.

Daniela Dinu (Mireliana): Eu visez ca ma alearga unii cu intentia de a ma felia. Sau ca pic de pe stanci. Sau ca ma plimb cu electroliza prin Cora. Sau ca sunt sefa unui commando pentru gasirea unui pantof.  Asta cand dorm. Cu ochii deschisi nu prea visez.

Iulia Antocica: Visez incontinuu, visez ca am posibilitatea de a calatori neincetat, de a ma regasi in situatii din cele mai diverse si din care sa am ce invata.

Va steptam cu drag sa visam la primavara impreuna… : )

Multumiri Blog F64! Multumiri LaPrintarie.ro

Flori Jianu

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.