shoOt Like a PRO – Workshop fotografie de nunta

WeddingStaff iti propune (din nou) doua zile de workshop fotografie de nunta intr-o zona, poate cea mai frumoasa din tara, plina de istorie si peisaje de vis. Sibiu, 19-21 aprilie. 🙂

Vor fi doua zile incarcate pana la refuz cu: proiectii, shooting pe strada, lumini, petrecere, dans, tort, biserica, restaurant, design albume, editate ps. Ne dorim participanti care au ca hobby fotografia sau sunt deja fotografi de nuntă cu experienta si isi doresc sa treaca la nivelul urmator. Veti descoperi ca nimic nu e imposibil, totul e mai usor decat pare si ca rezultatele sunt uimitoare.

Ziua 1
Trei sferturi de zi de marketing, business, PR, planning sau cum le-o mai zice. Lasand la o parte cuvintele sofisticate, vorbim despre business-ul nostru cel de toate zilele, cu bune si rele, cu contracte si intalniri clienti, cu website / blog / facebook, cu strategii care functioneaza in practica de castigare de noi contracte. Adica totul real, verificat. Nimic din carti (ok, am mai citit cateva 🙂 ).

Ziua 2
Pentru ca e sambata, incepem cu pregatiri (make-up, hair styling, imbracat / dezbracat). Exact ca-n dimineata unei nunti. Dupa care avem ceremonie religioasa! Pe intuneric! Solutii la probleme. Cum faci ceva interesant din ceva anost. Apoi shooting, indoor si outdoor. Si-n parc si cu cladiri si cu garduri. Apoi (tin’te bine) petrecere. Cu primul dans, inbulzeala, artificii, tort si aruncatul buchetului. Vedem noi cine prinde jarteaua!

Ziua 3
Luam imaginile realizate, le invartim in Lightroom si Photoshop, proiectam album, dam premii, facem concurs. Da! Cu imaginile voastre! Si cu ale noastre, evident!

Toata ideea asta nebuna nebuna este sa ajunga la voi absolut TOT ceea ce stim si noi despre fotografia de nunta. Fara ascunzisuri! Fara super modele. Fara echipamente de pe alta planeta. Totul la modul practic, real, adevarat.

Lectorul workshop-ului este Daniel Chindea.

Cost? Halatul? Ok, totul in lume se-nvarte in jurul banilor. shoOt Like a PRO e nepretuit, dar il poti avea la 210 EUR. Pretul include prezenta in toate cele trei zile, nu exista variante de ‘doar o zi anume’. Cazarea si mesele nu sunt incluse. Revenim aici cu detalii despre solutii de cazare la preturi mega ok, astfel incat sa petrecem serile in acelasi loc. La bere, evident!

Asa a fost data trecuta: 

Alți fotografi au mai citit și:

15 Comments

  • urmatorul workshop cand se va tine_

  • Sper ca reusesc sa ajung si eu anul asta

  • detalii despre cazare si masa?

  • O sa fie o nebunie! In sensul bun al cuvantului. 😉

  • Mi-ar placea sa ajung ..

  • Intrebare : cum de nimeni nu are diffuser pus pe blit? ma refer la diffuserele lambency/gary fong , deoarece in interior fac o treaba buna ( eu asa am observat).

  • Care ar fi necesarul tehnic pentru participare?
    Pe langa dslr si un obiectiv 18-55mm ce ar mai trebui?
    Blitul incorporat este suficient sau ar trebui un blitz auxiliar?

    • Daca as fi sa particip, necesarul tehnic ar fi un caiet gros si mai multe pixuri. Cu asta ramai.
      Dar un dslr cu orice obiectiv ar fi ok daca vrei sa vezi prin ocular ceea ce se explica.
      Cu drag iti imprumutam din cand in cand camera noastra daca nu ai una.
      Poti scrie pe pagina evenimentului (http://www.weddingstaff.ro/2013/03/shoot-like-a-pro-sibiu-2013-workshop-fotograf-nunta/) in comentarii orice te intereseaza.

    • Exista in general diffusere mai ieftine si mai mari ca suprafata, aproape in orice situatie de interior. Apoi exista flash extern, lampa video si multe alte solutii pentru ca lumina sa se departeze de axa obiectivului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.