ADOBE LIGHTROOM si SECRETELE APARATUL DSLR – workshop-uri intensive cu Dan Dinu la Brasov

Stim ca este important pentru voi sa invatati repede, eficient si corect, iar asta pentru ca toti vrem sa ne bucuram de placerea de a face fotografii frumoase si nu neaparat de corvoada problemelor tehnice. Asadar va invitam in 23 si 24 martie la Brasov, unde Dan Dinu va va spune toate secretele unui aparat DSLR si va va invata sa va tineti munca in ordine si sa va editati imaginile in Adobe Lightroom. Aveti astfel ocazia sa vedeti un workflow complet, de la declansare, la editare, indexare, arhivare si pana la afisarea intr-un mediu online sau intr-o expozitie. Iar toate acestea va vor fi prezentate folosind baza de imagini a unui fotograf profesionist, metodele de lucru fiind testate si folosite de catre Dan Dinu pentru mai bine de trei ani.
SECRETELE APARATULUI DSLR
Workshop-ul are trei parti, una teoretica ce se asimileaza sub forma unui slideshow cu informatii, fotografii si studii de caz ce va fi proiectat cu ajutorul unui videoproiector. In aceasta parte veti vedea care este teoria din spatele fotografiei si care sunt bazele acestui domeniu. A doua parte este una practica in care veti invata cum se foloseste un aparat foto DSLR, veti descoperi ce fac butoanele camerei voastre si care sunt cele mai utile setari, care este importanta obiectivelor si ce inseamna diafragma si obturator. Partea a treia este un atelier practic, in care vom fotografia impreuna diferite situatii pentru a intelege ce inseamna profunzime de camp si timp de expunere, dar si supraexpunere sau subexpunere, setari de ISO sau White Balance, compensare de expunere, histograma sau alte functii utile.


EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR
Workshop-ul are doua parti, una teoretica ce se asimileaza sub forma unui slideshow cu informatii, fotografii si studii de caz. A doua parte este una practica in care veti invata cum se pot prelucra, arhiva si indexa fotografiile intr-un workflow complet de la imaginea oferita de aparatul foto si pana la destinatia finala, indiferent daca aceasta este imprimarea, postarea pe Internet sau realizarea unei diaporame. La acest workshop veti invata bazele fotografiei digitale, veti invata despre formatul RAW si care sunt avantajele acestuia, veti invata cum sa va calibrati monitorul si cateva notiuni de baza despre colormanagement, veti invata cum se editeaza o fotografie si care sunt principalele secrete pentru a obtine imagini corect procesate, veti invata cum sa va stocati si cum sa va arhivati fotografiile pe termen lung, veti invata cum sa va indexati imaginile si cum sa le adaugati cuvinte cheie care sa va usureze cautarea ulteriora si veti vedea cum se lucreaza in Adobe Lightroom, program dedicat fotografilor.

Taxa – 200 lei/workshop (include masa de pranz si apa, suc, patiserie pe parcursul intalnirii)
Daca urmati ambele workshop-uri se ofera un discount de 50 lei.
Mai multe detalii despre cursuri si despre inscriere gasiti aici sau la telefon 0733081031 (Dan Dinu).
Toate bune si va asteptam.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.