Curs nou la F64 – Ghid de conversatie vizuala

Mereu ne-a placut sa facem conversatie, probabil sta in natura noastra. In final, comunicarea sta la baza intelegerii, a socializarii si nu in ultimul rand a cunoasterii. Asa ca ne-am tot gandit, ce putem face pentru iubitorii nostri de fotografie aflati la inceput de drum? Raspunsul era evident: un curs, de care speram sa va bucurati. 🙂

Ghid de conversatie vizuala

Mereu incercam sa va tinem aproape si multumim tuturor celor care au raspuns formularelor de feedback primite dupa fiecare participare la cursurile organizate de F64. Am creat acest curs impreuna, in urma indrumarilor si sfaturilor voastre. Este un curs care nu tine cont de modelul aparatului, atata timp cat acesta are setari pentru modul manual.

Ne-am dat seama de nevoia oricarui entuziast de a apartine unui grup si de a interactiona cu cei care impartasesc aceeasi pasiune. In plus, am realizat ca practica este un “must”.  Nu in ultimul rand, ca aveti nevoie de un feedback pentru fotografiile facute, pentru a va putea imbunatatii continuu metoda de lucru. Asa a aparut cursul “Ghid de conversatie vizuala” sustinut de trainer-ul George Nicolae.

Multi dintre voi poate il cunosc deja de la cursurile de Canon Entry Level si Mid&High, care incepand cu aceasta luna, si-au schimbat denumirea in “Canon – notiuni introductive” si “Canon – notiuni avansate”. Am zis ca vrem sa ne conversam mai bine, asa ca au rezultat 4 module si bineinteles teme pentru acasa 🙂 De ce avem nevoie pentru a conversa corect?

Modul 1: Alfabetizarea
Ne familiarizam cu cei mai importanti 3 parametri din fotografie: diafragma, timpul de expunere, ISO si alte informatii introductive.

Modul 2: Propozitii corecte
Incepem sa compunem structuri corecte, sa subexpunem si supraexpunem.

Modul 3: Caligrafie
Plecam impreuna prin oras pentru a invata sa “scriem” fotografii corecte si creative.

Modul 4: Metafore
Analizam proiecte inedite din fotografie si portofoliile voastre.

Mai multe detalii despre toate aceste module veti gasi la noi in site, la sectiunea de “Descriere” a cursului “Ghid de conversatie vizuala”. Speram sa fie pe placul vostru si sa va ajute in a face primii pasi in lumea fotografiei. Va multumim inca o data ca sunteti alaturi de noi si va asteptam cu drag la cursuri!

Detalii curs:
[products ids=125003845]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.