Noi reduceri de Black Friday la F64

Seria reducerilor de Black Friday continua! Avem pregatita o lista intreaga de surprize pentru voi. Noile oferte vor fi anuntate pe site, in newsletter, pe Facebook si pe Twitter.

Am inceput la miezul noptii si o vom tine asa timp de 3 zile. Vom oferi reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate gamele: aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor si aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective si accesorii.

Se pare ca evenimentul a fost foarte asteptat de catre toti pasionatii de fotografie, in primele 2 ore de la anuntarea ofertelor, stocul reducandu-se semnificativ. Pana la orele diminetii stocul a fost epuizat pentru foarte multe dintre ofertele initiale. Dar nu este panica! Suplimentam stocurile constant.

Daca esti curios sa afli cum au decurs lucrurile la F64 pana acum …

  • pana la aceasta ora, numarul de comenzi inregistrate este de 20 de ori mai mare fata de numarul estimat initial

  • traficul pe site a depasit estimarile initiale, cresterea fiind de 20 de ori mai mare decat in mod obisnuit

  • showroom-ul inregistreaza un flux de clienti mult peste media zilnica, in primele ore ale diminetii magazinul fiind vizitat de peste 1.000 de clienti

Important! Din cauza numarului foarte mare de comenzi online, procesarea datelor se face cu dificultate insa va asiguram ca toate comenzile primite vor fi preluate si finalizate.

Campania Black Friday la F64 Studio cuprinde echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom, Giottos, SanDisk, Olympus, Lowepro, Crumpler, Kata și Think Tank Photo.

Reducerile vor fi aplicate pe toata durata week-end-ului, in perioada 23-25 noiembrie

 

Alți fotografi au mai citit și:

7 Comments

  • Felicitari pentru organizarea Black Friday! Multe magazine au prelungit BF si in weekend, si nu au gresit, avand de castigat si ele, si clientii.

  • Eu am facut comanda si am platit online cu cardul vineri dimineata. Recunosc ca am avut emotii cu plata online. Totul a mers bine, insa. Livrarea a fost facuta a doua zi, in afara Bucurestiului. Sunt foarte multumit.

  • Nu zic ca nu ati avut reduceri. Dar la multe dintre ele tot ce ati facut e sa aliniati pretul la cel din afara(ma refer la pretul acelorasi pachete din EU nu din SUA). Speram la ceva mai mult, macar un 10% sub pretul de pe amazon uk/de/etc

  • Asteptam si 7D-ul la reducere

  • Neseriosi. Am comandat produse de la mai multe magazine online si toate si-au respectat comenzile. Insa ei au gasit o scuza 'Site-ul nu s-a sincronizat cu stocul". Penibil. Rusine.

  • Salut, am comandat un aparat foto d3200, l-am platit online si nici pana in momentul de fata nu apare in cont ca si cum as fi realizat plata.

    • Aceasi problema cu plata online si la mine. Comanda este in "asteptare plata" si acum pe F64, desi am primit imediat confirmare plata pe mail de la PayU. Cred ca nu trebuie sa ne asteptam prea curand la livrarea produselor. O bila neagra pentru F64 la acest capitol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.