Castigatori concurs Food Photography

Postat de: F64 F64

Carne bine facuta, perpelita taman cat trebuie pentru a-i simti gustul patrunzator sau legume colorate intr-un contrast fantastic, pe un platou alb, sclipitor, peste care condimentele dau nuanţe desavarsite unui fel principal ce-ti starneste o pofta nebuna. Cat de des vezi o fotografie cu un platou de mancare si inghiti in sec?

In luna Septembrie, F64, LumeaRetetelor si restaurantul Barbizon a lansat o provocare tuturor pasionatilor de gusturi alese si lumina buna.

Astfel, in perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2012, participantii trebuiau sa incarce cele mai reusite fotografii culinare pe platforma concursului Food Photography.

Si n-au fost putine. 483 de fotografii inscrise. Mai greu a fost sa ne decidem asupra celor mai bune 18 fotografii. Ne-a plouat in gura la vederea atator feluri de mancare, care mai de care mai bine pregatita, mai bine aranjata si mai aratoasa. 🙂

Dar sa trecem la lucruri mai serioase.

Premiile:

  1. Premiul 1 reprezentand: din partea F64 Studio participarea castigatorului in mod gratuit in cadrul cursului „Fotograf Pro in 8 saptamani – Modulul 1 – DSLR Start” in perioada ianuarie – iunie 2013 in functie de disponibilitatea castigatorului dar si in functie de planificarea cursurilor, din partea LumeaRetetelor un set de 9 cutite si cartea Bucataria de la A la Z. Valoarea estimata a premilui este de 1000 Ron.
  2. Premiul 2 reprezentand: din partea F64 Studio participarea castigatorului in mod gratuit in cadrul cursului „Fotografia de studio” in perioada ianuarie – iunie 2013 in functie de disponibilitatea castigatorului dar si in functie de planificarea cursurilor, din partea LumeaRetetelor un set gratar cu 17 piese si cartea Bucataria de la A la Z. Valoarea estimata a premiului este de 530 Ron.
  3. Premiul 3 reprezentand: din partea F64 Studio participarea castigatorului in mod gratuit in cadrul cursului Fotojurnalism” in perioada ianuarie – iunie 2013 in functie de disponibilitatea castigatorului dar si in functie de planificarea cursurilor, din partea LumeaRetetelor un tirbuson electric si cartea Bucataria de la A la Z. Valoarea estimata a premiului este de 470 Ron.
  4. Mentiuni: s-au ales 15 imagini demne de printat si expus alaturi de castigatori. Detinatorii lor pleaca cu print-urile acasa dupa expozitie.

Pozele au fost selectate si premiate in urma unei analize a comisiei desemnate de organizatorul concursului.

Comisia a fost compusa din experti fotografi si reprezentanti ai partenerilor implicati in evenimentul Workshop Food Photography, respectiv F64, LumeaRetetelor si restaurantul Barbizon. Premiile vor fi acordate in cadrul Vernisajul din 7 decembrie 2012 ce va avea loc in Showroom-ul F64.

Felicitari castigatorilor!

Premiul 1. Mirela Nita

Premiul 2. Andreea Craciun

Premiul 3. Teodora Teican

Mentiune. Daciana Sabau

Mentiune. Andreea Iancu

Mentiune. Serban George

Mentiune. Gabriel Botezatu

Mentiune. Cosmin Coman

Mentiune. Edith Frincu

Mentiune. Calin Andreescu

Mentiune. Andreea-Georgiana Dianu

Mentiune. Mirela Nita

Mentiune. Vlad Grigore

Mentiune. Andreea Nitu

Mentiune. Iulia Copaci

Mentiune. Mihai Ovidiu Iova

Mentiune. Dan-Andrei Alexandrescu

Mentiune. Mihaela Catalina Zaharescu
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top